Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Els plats de l'ànec gras

Més vistes

Autor(s)

Els plats de l'ànec gras

  • Autor: Morell Bitrià, Josep Maria
  • ISBN: 978-84-9975-550-2
  • 188 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 23
  • Data de publicació: Desembre 2014
  • Disponibilitat: En existència

    14,00 €
    Aquest llibre —el que fa catorze— de Josep Maria Morell és un complet receptari de més d¿un centenar de plats que tenen l'ànec gras com a protagonista. Entrants freds i calents, segons plats... el repertori és extens i demostra la capacitat creativa del xef balaguerí. Els plats de l'ànec gras és, sens dubte, un dels més concrets i originals, fruit d'una ingent labor investigadora, la imaginació al servei de la cuina i una capacitat didàctica inqüestionable.
    Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) ha estat cuiner i propietari del prestigiós restaurant Cal Morell durant gairebé 30 anys. Ha alternat la feina al capdavant del restaurant amb la difusió del saber gastronòmic a través de cursets, emissions radiofòniques i llibres divulgatius.