Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Appletown

Més vistes

Autor(s)

Appletown

 • Autor: Marín Rubio, David
 • ISBN: 978-84-1303-159-0
 • 182 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 150 x 240 mm
 • Col·lecció: Lo Marraco Negre Nº 14
 • Data de publicació: Gener 2020
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  15,50 €
  Appletown, el barri dels lleidatans de Nova York, torna a ser un lloc perillós. La lluita entre els dos clans mafiosos rivals, els Torra i els Vidal, s’ha agreujat. El detectiu Johnny Pelegrí va deixar el barri fa temps, però rebrà un encàrrec que no podrà rebutjar i que el portarà de nou als carrerons foscos d’Appletown, on els gàngsters parlen amb accent lleidatà, el jazz es barreja amb els garrotins i la vida d’un home val el mateix que un plat de caragols a la llauna. I a Lleida, l’aparició d’un cadàver al canal Segarra-Garrigues el dia de la seva inauguració i l’arribada d’una misteriosa poetessa del grup dels Irrefrenables canviaran la vida del jove Marcel Riera, cronista de comarques del diari pobre de la ciutat i indecís aspirant a novel·lista. Appletown és una novel·la que juga en diversos plans de realitat, on res no és el que sembla, on els personatges busquen el seu lloc en el món i on l’escriptor David Marín fa un particular homenatge al gènere negre més clàssic. El volum inclou també alguns relats de gènere negre i policial publicats per l’autor.

  David Marín fa un particular homenatge al gènere negre més clàssic. El volum inclou també quatre relats de gènere negre i policial publicats per l’autor. 


  Una novel·la amb un món fictici que segur que atraparà els lectors, amb una història de gàngsters lleidatans a Nova York. 

  David Marín Rubio (Barcelona, 1974) viu a les terres de Ponent des de l’any 2008. Ha exercit de periodista i actualment es dedica a la docència i col·labora amb alguns mitjans de comunicació. Ha publicat les novel·les Mala lluna (La Magrana-RBA), Ciutat fantasma (Llibres del Delicte) i Purgatori (La Magrana-RBA), guardonada amb el premi Crims de Tinta 2019. També ha escrit a quatre mans la novel·la Primàries de sang (Pagès Editors) amb Pau Juvillà, i el recull de relats eròtics Amb X de sexe amb l’escriptora Marta Alòs, i ha publicat relats en diferents reculls de gènere negre en català: Assassins de Ponent (Llibres del Delicte), Barcelona, viatge a la perifèria criminal (Crims.cat) i Política Criminal (Edicions Xandri).