Pagès Editors engegarà aquest dilluns 11 de maig una campanya de promoció i foment de la lectura i del llibre en català que porta per nom #LaCulturaEtCura i que està pensada específicament per acompanyar a les persones en aquesta etapa actual en la qual, a causa del Covid-19,  tots hem de passar moltes hores a casa.

La campanya té una programació amb activitats virtuals de dos mesos de durada i en la mateixa participaran una cinquantena d’escriptors i escriptores nacionals i internacionals. Està organitzada per temàtiques, de manera que cada setmana l’editorial donarà a conèixer un conjunt de llibres dins d’un tema proposat -assaig, poesia, narrativa, novel·la negra i literatura infantil i juvenil, entre d’altres-, ja siguin novetats o publicacions del nostre catàleg. I és que Pagès Editors ha constatat que, un any més, una gran part dels exemplars venuts per Sant Jordi han estat llibres de fons. De fet, el confinament ha animat la gent a capbussar-se a la nostra pàgina web i escollir el llibre que més s’adaptava a les seves necessitats i gustos. L’editorial calcula que aproximadament el 65% dels exemplars venuts per Sant Jordi han estat llibres de fons.

Per aquest motiu, Pagès Editors ha decidit organitzar aquest programa que posa a l’abast del públic lector alguns dels llibres que més ressò han tingut al llarg dels trenta anys d’història de l’editorial. També s’ha fet la tria intentant proposar publicacions amb  contingut cultural d’alt valor i pensament crític.

La programació començarà el dilluns, dia 11 de maig, i s’allargarà fins divendres 3 de juliol. Cada dilluns per part del nostre equip editorial es farà una presentació de la setmana entrant, amb un directe a les xarxes a les 12 hores. I a les 18 hores hi haurà un nou directe per part de les autores o autors escollits per parlar dels seus llibres, que estaran dins de la temàtica de la setmana.

En concret, hi participaran 26 autors i 24 autores, que es connectaran des de Catalunya, Argentina, Xile, Colòmbia i Estats Units (Los Ángeles i Miami). A la graella que us adjuntem amb la programació hi trobareu noms com Joan Garcia del Muro, M.Àngels Cabré, Víctor Sunyol, Blanca Llum Vidal, Carles Duarte, Francesc Torralba, Abel Folk, Anna M. Villalonga, Pepa Roma,...

 

Tenim sorteig!

Pagès Editors vol continuar vetllant i donant suport a les llibreries de proximitat. Pensem que el comerç de proximitat és la forma més ètica, ecològica i igualitària de consumir. Per aquest motiu, la campanya #LaCulturaEtCura llença el sorteig #LaLlibreriaEtCura. Totes aquelles persones que adquireixin un mínim de 3 títols de Pagès Editors a la seva llibreria de confiança entraran en un sorteig d’un lot de llibres per valor de 80 euros.

Qui vulgui participar-hi, tan sols haurà d’enviar un tiquet de compra en el que apareguin els títols comprats a l’adreça electrònica editorial@pageseditors.cat i entrarà automàticament en el sorteig, que se celebrarà el 23 de juliol (el guanyador es determinarà a través d’una eina de tria aleatòria).

 

 

 

 

Vector de Casa creado por freepik - www.freepik.es</a>