Arriba una nova edició de La Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de #Barcelona!

Com sempre, nosaltres hi muntarem paradeta i aprofitarem aquesta important trobada del món literari per presentar-vos algunes novetats: 

- 'Érem feres'
Un testimoni imprescindible per sentir la veu d’aquells soldats que van participar en la Guerra Civil Espanyola de 1936-1939. Del doctor en Història Contemporània Oriol Riart. El presentem diumenge 10 a #LaSetmana23
 
- 'Aquesta llengua que estimo'
Escrit per la filòloga Annabel Gràcia, ofereix una mirada diferent de la llengua catalana, una mirada feta des del cor, que vol fer reflexionar el conjunt de la comunitat lingüística. Es presentarà dissabte 9 a #LaSetmana23.
 
A banda de la presentació d'aquestes novetats, també participarem en el merescut homenatge a Josep Vallverdú que tindrà lloc dissabte 16 en el marc de #LaSetmana23.
 
Així mateix, hem organitzat dues activitats infantils per a apropar els més petits a #LaSetmana23:
 
- Un taller de fanalets inspirat en l'Emma, la nostra petita dragona d'Orient.
- Un contacontes i taller d'il·lustració a l'entorn del llibre 'L'elefant amb ulleres'
 
I, com sempre, tindrem el gust de comptar amb la companyia d'un bon nombre dels nostres autors, que vindran a la nostra caseta a signar els seus llibres.
 
Ens trobareu al mòdul 34 de #LaSetmana23
Us hi esperem!