Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

El sucre en la història

Més vistes

Autor(s)

El sucre en la història

  • Alimentació, quotidianitat i economia

  • Autor: Varios autores
  • ISBN: 978-84-9975-426-0
  • 312 pàgines
  • Tapa rústica
  • 170 x 240 mm
  • Col·lecció: Verum et pulchrum Nº 05
  • Data de publicació: Gener 2014
  • Disponibilitat: En existència

    20,00 €
    Menàrguens acollí el 1900 una sucrera de remolatxa que immediatament esdevingué la indústria més important de les terres de ponent. Aviat desfermà unes conseqüències socials que, en certa manera, retornaren a la vila el vigor i la puixança de què va gaudir a l'edat mitjana, dins del comtat d'Urgell. La coincidència entre història i sucre ha facilitat que Menàrguens esdevingui a hores d'ara la seu ideal on repassar el recorregut del sucre al llarg de la història. En donen pregona mostra les trobades científiques que el 2011 i el 2012 hi han aplegat destacats investigadors. Els seus textos, aquí reunits, posen en relleu que el sucre en la societat configura una història entreteixida d'alimentació, quotidianitat i economia.

    Altres suggerències