Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina del conill

Més vistes

Autor(s)

La cuina del conill

  • Autor: Morell, Josep M.
  • ISBN: 978-84-9779-685-9
  • 152 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 22
  • Data de publicació: Setembre 2008
  • Disponibilitat: En existència

    12,00 €
    Prop d'un centenar de receptes de conill omplen aquestespàgines. Un llibre dedicat exclusivament a una bona carn, poc greixosa i fàcil de cuinar. ¿Com voleu cuinar el conill avui: guisat, estofat, fregit, escabetxat, a la brasa, marinat o bullit? Tots els secrets de la cuina del conill gràcies al xef Josep M. Morell.
    Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) ha estat cuiner i propietari del prestigiós restaurant Cal Morell durant gairebé trenta anys. Ha alternat la feina al capdavant del restaurant amb la difusió del saber gastronòmic a través de cursos, emissions radiofòniques i llibres divulgatius. En aquesta mateixa col·lecció ha publicat Cuinar caragols, La cuina del porc, Cuina per a homes, El cafè i la cuina del cafè, La cuina de les figues i Cent truites.