Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Guia pràctica contra l'extrema dreta

Més vistes

Autor(s)


Guia pràctica contra l'extrema dreta

 • Entendre i combatre els nous feixismes d'arreu del món

 • Autor: Arnau Roig, Jordina ; Sidera Gallart, Alba
 • ISBN: 978-84-1303-373-0
 • 192 pàgines
 • Tapa rústica
 • 135 x 210 mm
 • Col·lecció: La Guspira Nº 09
 • Data de publicació: Maig 2022
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  16,00 €
  No hi ha fórmules màgiques per derrotar l’extrema dreta, però sí una certesa: per combatre-la primer cal conèixer-la. L’objectiu d’aquesta guia és fornir el lector, de manera entenedora, d’un concentrat de coneixement que permeti identificar els nous feixismes i desemmascarar-ne còmplices i blanquejadors. La periodista especialitzada en extrema dreta Alba Sidera ha seleccionat vuit experts de diferents àmbits d’arreu del món que, amb la col·laboració de la periodista Jordina Arnau, afrontaran les preguntes clau: quina força tenen els nous feixismes, qui els finança, quins són els seus punts febles, per què tenen èxit, quines connexions tenen entre ells, com desactivar-los. Aquest llibre d’entrevistes, fetes conjuntament amb la periodista Jordina Arnau, ofereix una panoràmica global i concreta de la situació de la nova extrema dreta i les eines per desmuntar-la.

  L’extrema dreta, ja des dels anys 30 del passat segle, ha estat sempre l’arma de les elits per mantenir l’statu quo. 


  Aquest llibre conté una bona dosi de reflexions imprescindibles per conèixer com funciona l’extrema dreta i el discurs d’odi, per entendre-la i tractar-la com cal allà on siga, per evitar que guanyi terreny. 

  Alba Sidera Gallart (Girona, 1979) és escriptora i periodista especialitzada en extrema dreta i en l’anàlisi política. Viu a Roma des del 2007, i des del 2012 és la corresponsal a Itàlia del diari El Punt Avui. Col·labora amb diferents mitjans, on fa anys que adverteix de l’auge de l’extrema dreta i del perill de blanquejar-la. Ha publicat el llibre d’assaig i d’investigació periodística Feixisme Persistent (Saldonar, 2020).

  Jordina Arnau Roig (La Selva del Camp, 1991) és periodista i comunicadora especialitzada en l’àmbit polític i la defensa dels drets humans. Els darrers anys ha treballat per diversos programes de Televisió de Catalunya. Actualment exerceix com a periodista freelance i presenta el seu primer llibre amb Alba Sidera. Totes dues són membres del Grup de Periodistes Ramon Barnils.