Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina de Cal Jaumet de Torà

Més vistes

Autor(s)


La cuina de Cal Jaumet de Torà

  • Història i fogons d'un hostal centenari

  • Autor: Marimon, Jaume ; Vidal, Vidal
  • ISBN: 978-84-7935-800-6
  • 80 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 6
  • Data de publicació: Març 2001
  • 9,00 €
    Aquest volum en recull la trajectòria centenària, un seguit d'anècdotes sovint sucoses i costumistes, mirall d'un món rural perdut per sempre i trufades de referència a plats de cuina tradicionals, amb un annex final que aplega una quarantena de receptes característiques de casa, algunes de molt típiques de la comarca com l'ofegat de la Segarra o les antològiques perdius a la vinagreta que encara guisa amb amor i paciència la "padrina" Ramona Closa.