Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

La cuina dolça tradicional

Més vistes

Autor(s)

La cuina dolça tradicional

  • Recull de receptes de llaminadures i dolços quotidians i històrics

  • Autor: Cogul i Urrea, Albert
  • ISBN: 978-84-9779-018-5
  • 132 pàgines
  • Tapa rústica amb solapes
  • 115 x 260 mm
  • Col·lecció: Catxipanda Nº 11
  • Data de publicació: Maig 2013
  • Disponibilitat: En existència

    11,00 €
    La cuina dolça tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clàssica, d'ahir, d'avui i de sempre, explicades amb ànim didàctic i pensades per emprar tècniques actuals molt accessibles, a l'abast tant del cuiner professional com de l'aficionat o de la mestressa de casa. Alterna fórmules autòctones catalanes amb altres d'origen més exòtic.