Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No teniu articles a la cistella de la compra.

Subtotal: 0,00 €

Neuromàntic

Més vistes

Autor(s)

Neuromàntic

 • Autor: Gibson, William
 • ISBN: 978-84-1303-214-6
 • 392 pàgines
 • Tapa rústica amb solapes
 • 150 x 240 mm
 • Col·lecció: Ciència-ficció Nº 32
 • Data de publicació: Novembre 2020
 • Veure primeres pàgines
 • Disponibilitat: En existència

  20,00 €
  Neuromàntic explica la història de com Case, un cowboy informàtic, és reclutat per un tal Armitage, el qual, a canvi de reconstruir la seva xarxa neuronal, li exigeix que l’ajudi en una feineta. Case s’embarcarà en una aventura plena d’enganys, sexe i violència, que l’acabarà duent a un desenllaç inesperat i al descobriment de qui (o què) és Neuromàntic. És a dir, ens planteja de forma absolutament revolucionària una història detectivesca a cavall del món físic i el món virtual, en un futur cada cop més proper –el del segle XXII– on coexisteixen intel·ligències artificials, magnats de grans corporacions comercials i hackers informàtics al servei del millor postor –autèntics cibercowboys d'aquest wild west postmodern.

  Neuromàntic ens va donar el terme ciberespai i una primera visió d’Internet i la realitat virtual. Sobretot per aquesta obra, però també per les posteriors, Gibson ha esdevingut avui dia una gran influència tant per a altres autors com per a acadèmics, artistes i músics. 


  Un clàssic contemporani de vigència absoluta. 


  La seva publicació va ocasionar un autèntic terratrèmol literari i va quedar, justament o injusta, com l'obra fundacional de tot aquest gènere. Amb els anys, Neuromàntic, lluny de perdre vigència, l'ha guanyat, esdevenint un llibre de culte i un referent inexcusable per entendre l'evolució de la literatura distòpica i la ficció especulativa, amb influències que van molt més enllà del terreny estrictament literari. 

  William Gibson (1948, Conway, Carolina del Sud, EUA) és un dels escriptors de ciència-ficció més influents del món. Considerat un visionari, les seves obres reflexionen sobre els desitjos, les pors i diversos aspectes que obsessionen la nostra cultura, com les multinacionals, la política global, la informació, l’enginyeria genètica, la cibernètica... En definitiva, sobre què significa ser humans en una època en què això és tremendament complex. Actualment, Gibson viu a Vancouver, amb la seva dona.