Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Els plats de l'ànec gras

More Views

Writer

Els plats de l'ànec gras

  • Writer: Morell Bitrià, Josep Maria
  • ISBN: 978-84-9975-550-2
  • 188 pages
  • Rustic cover with flaps
  • 115 x 260 mm
  • Collection: Catxipanda Nº 23
  • Release date: December 2014
  • Availability: In stock

    €14.00
    Aquest llibre —el que fa catorze— de Josep Maria Morell és un complet receptari de més d¿un centenar de plats que tenen l'ànec gras com a protagonista. Entrants freds i calents, segons plats... el repertori és extens i demostra la capacitat creativa del xef balaguerí. Els plats de l'ànec gras és, sens dubte, un dels més concrets i originals, fruit d'una ingent labor investigadora, la imaginació al servei de la cuina i una capacitat didàctica inqüestionable.
    Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) ha estat cuiner i propietari del prestigiós restaurant Cal Morell durant gairebé 30 anys. Ha alternat la feina al capdavant del restaurant amb la difusió del saber gastronòmic a través de cursets, emissions radiofòniques i llibres divulgatius.