Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Cuinar per a celíacs

More Views

Writer

Cuinar per a celíacs

  • Tornar a gaudir del plaer de menjar

  • Writer: Vicent Matheu, Sílvia
  • ISBN: 978-84-9975-296-9
  • 324 pages
  • Rustic cover with flaps
  • 220 x 230 mm
  • Collection: Vària Cuina Nº 10
  • Release date: November 2012
  • See first pages
  • Availability: In stock

    €29.00
    El llibre Cuinar per a celíacs no és només un conjunt de receptes, és una guia per al celíac i per als seus familiars i amics. Consta d'una primera part amb consells sobre com manipular els aliments per tal d'evitar les contaminacions creuades, conté un llistat de cereals d'arreu del món que no contenen gluten i fan que la dieta sigui més variada, apetitosa i saludable. Aquesta guia es complementa amb l'explicació de com ha de ser el rebost, aliments bàsics, mètodes de cocció, conservació i aprofitament. A més, conté 250 receptes aptes per a celíacs. El llibre està adreçat tant a la alimentació dels infants com a la dels adults i ajuda a portar una vida normal, no només pel dia a dia sinó també per a les festes i celebracions tradicionals de la nostra terra
    Silvia Vicent Matheu (Barcelona, 1958) és arquitecte superior i pèrit taxador immobiliari, de professió. Ha estat propietària durant cinc anys d'un restaurant a Sant Feliu del Racó. Va ser diagnosticada de celiaquia l'any 2008. Col·labora amb l'Associació de Celíacs de Catalunya impartint demostracions i classes de cuina per a celíacs.

    Other suggestions