Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Escultors de la festa

More Views

Escultors de la festa

 • ISBN: 978-84-1303-054-8
 • 280 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 190 x 280 mm
 • Collection: Visió Nº 84
 • Release date: January 2019
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €30.00
  El llibre recull per primer cop el treball de disseny i construcció d’imatgeria festiva (dracs, gegants, capgrossos i bestiari festiu divers) dels tallers Sarandaca, Ventura&Hosta i Dolors Sans. Presenta les biografies, l’evolució dels tallers i les seves opinions sobre la festa popular mitjançant entrevistes en profunditat. S’exposen de manera detallada les tècniques i els materials de construcció. Completa el llibre un inventari dels aproximats 1.000 elements construïts pels tres tallers fins l’any 2018. També proposa una reflexió sobre la festa des d’una perspectiva etnogràfica, folklòrica i sociològica, amb articles de Bienve Moya, Amadeu Carbó, Xavier Cordomí, Paco Cruz i Jo Farb Hernández. Està il·lustrat amb 270 imatges, la majoria inèdites, de la imatgeria festiva dels tres escultors de la festa.

  *Vols un llibre dedicat pels autors? Fes clic aquí!           (Només fins al 8 de desembre de 2019)   El moviment social al voltant de la imatgeria festiva viu a Catalunya, possiblement, el millor moment de la seva història. 


  Els 3 tallers que apreixen en aquest llibre són professionals amb dedicació pràcticament exclusiva a les escultures festives. 


  Al llibre hi trobareu quatre articles que reflexionen sobre la festa i el paper de la imatgeria i dels seus creadors; un recorregut sobre la història i evolució dels tres tallers; les tècniques de treball dels tallers de manera detallada i amb molta informació gràfica; un inventari de les obres dissenyades i construïdes pels tallers i una selecció de les 7 millors peces a criteri del seus autors. 

  Manel Güell Barceló és formador, consultor, coach d’equips i professor associat de la UB. Els seus darrers llibres publicats són: La dirección de sí mismo. Orientaciones para directores y directoras escolares. (Horsori, 2018, escrit amb S. Antúnez), Emociones en serie. De la inteligencia emocional a la inteligencia ética (Comanegra, 2017), ¿Tengo inteligencia emocional?, (Paidós, 2013) i El arte y la belleza. Para entender el arte a través del diálogo filosófico (Octaedro, 2013). En l’àmbit local és autor de la Història del teatre vilafranquí, La història de la biblioteca Popular Torras i Bages i d’un estudi sobre Eduard Vidal i Valenciano, tots ells publicats per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Ha col·laborat en diverses entitats i mitjans de comunicació en temes de gestió i difusió cultural.