Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Estimat Francesc, estimada Teresa

More Views

Writer


Estimat Francesc, estimada Teresa

 • Epistolari

 • Writer: Forcades Vila, Teresa ; Torralba Rosselló, Francesc
 • ISBN: 978-84-1303-307-5
 • 162 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 210 mm
 • Collection: Monografies Nº 124
 • Release date: October 2021
 • See first pages
 • €16.00
  Heus ací un epistolari sense trampa ni cartró. S’hi afronten alguns dels grans temes de la vida humana com Déu, la llibertat, el mal i la vida en comunitat. Dues persones es troben per gaudir de la conversa distesa i per contrastar les seves perspectives sense dogmatismes, ni pors. Al llarg de l’intercanvi epistolar s’esdevé la novetat, allò imprevist que, com la mateixa vida, altera el curs dels esdeveniments i també el sentit de la conversa.

  Francesc Torralba és un dels autors més venuts de la història de Pagès Editors. D’alguns dels seus llibres, l’editorial n’ha arribat a vendre més de 10.000 exemplars. 


  En aquest llibre, el lector hi trobarà una reflexió pausada i intel·ligent sobre alguns dels temes que més preocupen la societat d’avui dia. El llibre que ens permetrà entendre quin és el món que tenim i cap a on volem anar. 


  Francesc Torrabla i Teresa Forcades s’han distingit com a grans pensadors compromesos amb l’ètica i la realitat del nostre país. 

  Francesc Torralba Rosselló (Barcelona, 1967) és doctor en filosofia per la UB i doctor en teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. És professor de la Universitat Ramon Llull i al llarg de la seva trajectòria ha rebut diferents premis i reconeixements, entre ells el Premi Extraordinari de Llicenciatura i el de Doctorat, així com diversos premisd’assaig. Ha publicat una quarantena de llibres. Entre els més celebrats hi ha La filosofia cura (2016), Cent valors per viure (2001), les obres de La Biblioteca Francesc Torralba i, sobretot, L’art de saber escoltar, traduït a l’alemany, el francès, l’italià, el portuguès i el castellà, i del qual s’han venut més de 20.000 exemplars.

  Teresa Forcades Vila (Barcelona, 1966) és metgessa, teòloga i monja benedictina al monestir de muntanya de Sant Benet de Montserrat. Màster of Divinity (Harvard, 1997), doctora en Medecina (U. Barcelona, 2004) i doctora en Teologia (Facultat de Teologia de Catalunya, 2007). És autora de més de deu llibres en català, castellà, anglès o italià, com Faith and Freedom (2016), La teología feminista en la historia (2007), Ser persona, avui (2011) o Per amor a la justícia: Dorothy Day i Simone Weil (2015). És directora de la revista de pensament crític cristià Iglesia Viva (iviva.org). Des de 2020 és directora de l’Escola Monàstica Sinclètica i coordinadora del programa internacional Coneixement, Art i Interioritat (www.sincletica.cat).