Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La cuina del porc

More Views

Writer

La cuina del porc

  • Writer: Morell i Bitrià, Josep Maria
  • ISBN: 978-84-7935-752-8
  • 160 pages
  • Rustic cover with flaps
  • 115 x 260 mm
  • Collection: Catxipanda Nº 5
  • Release date: November 2000
  • Availability: In stock

    €11.00
    La cuina del porc aplega un centenar de receptes amb la carn del porc com a principal ingredient. D'aquest nou treball del xef Morell, l'escriptor Josep Vallverdú diu al pròleg: "Xopat de la tradició rural més densa, tafaner i estudiós de les cuines d'Europa, amb una especial atenció al millor de la francesa, hom pot rastrejar en els seus plats la solemne flaire de les cassoles saboroses de l'interior, de la muntanya mitjana i del pla".
    €11.00