Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Remuntant el Segre

More Views

Writer


Remuntant el Segre

 • Writer: Peroy Ribes, Rosa ; Ros Domingo, Àngel
 • ISBN: 978-84-1303-038-8
 • 144 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 170 x 240 mm
 • Collection: Guimet Nº 228
 • Release date: November 2018
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €20.00
  Aquest llibre té format d’entrevista però va més enllà. Estructurat en capítols curts, el que va ser alcalde de Lleida durant gairebé quinze anys ens parla dels seus orígens familiars, de la seua infantesa en una “Lleida en blanc i negre”, de la joventut estudiantil a Barcelona i del seu activisme social i polític. Ens fa memòria dels anys exercint càrrecs executius en l’empresa privada, de la seua entrada en política i de la seua llarga gestió com a Paer en Cap. Ros fa repàs dels anys de gestió municipal, durant els quals va tenir molt clar el model de ciutat i el llegat que volia deixar a la seua Lleida natal. A cops introspectiu, a cops irònic, a cops humorístic i algun cop melancòlic, l’expaer ens parla també de la seua vida personal, intrínsecament lligada a la política: dels amics, dels col·laboradors, dels adversaris, en un discurs àgil ple d’anècdotes i vivències.


  Encapçalat amb entrevistes a Josep Cuní i Lluís Foix, ens descobreix un polític que alhora també és fill, germà, marit, pare i, darrerament, avi entregat. 


  El llibre centra el discurs en la trajectòria personal i en una etapa que Àngel Ros conclou, tot i que la presència de temes polítics és inevitable. 

  Àngel Ros Domingo (Lleida, 1952). Físic de formació, ha estat professor universitari i director dels serveis informàtics de la Paeria de Lleida i dels ajuntaments de Madrid i Barcelona. Ha ocupat càrrecs directius en les empreses San Miguel i Coca-Cola. Fou Paer en Cap de Lleida des del 8 de gener del 2004 fins al 4 d’agost del 2018, data en què renuncià a l’alcaldia perquè fou anomenat ambaixador d’Espanya al Principat d’Andorra, càrrec que exerceix en l’actualitat.

  Rosa Peroy Ribes (Lleida, 1967). Assessora de comunicació en diverses institucions, fou responsable de premsa al Consell Comarcal del Segrià i responsable de continguts a la Xarxa Ràdio. Redactora als diaris Punt Avui i La Mañana, en aquest darrer fou responsable de la secció d’entrevistes diàries de contraportada. Directora de continguts de la revista Altanto, ha realitzat nombroses col·laboracions en mitjans digitals, com Lleida.com o Nació Digital Lleida, entre d’altres.