Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Sense data

More Views

Writer

Sense data

 • Writer: Alòs López, Marta
 • ISBN: 978-84-1303-343-3
 • 200 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 230 mm
 • Collection: Lo Marraco Nº 381
 • Release date: February 2022
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €18.00
  “… Amb el tou dels dits repassava les vertebres de l’esquena fins a fer-me tremolar de plaer i jo em deixava fer com una gata en zel. Encara ara, quan ja no n’espero res, el busco dins les onades de la meva desesperació i el crec endevinar en cada cantonada”. “… Quan l’interrogava preguntant-li què pretenia de mi; què més volia que li concedís, ell em posava un dit damunt dels llavis esperant endebades que ho acabés endevinant. —Ho vull tot de tu, Eulàlia. Em sents? Ho vull tot—”.

  Passions desfermades, amors impossibles, fidelitats traïdes, secrets guardats en el calaix de la memòria i amistats que es posen a prova, conformen el meravellós laberint d’aquesta novel·la amb que l’autora Marta Alòs s’endinsa en el gènere romàntic i que atrapa al lector amb una potent i vertiginosa narrativa, on els personatges traspassen les fronteres dels amors prohibits més enllà de la raó, aconseguint crear una atmosfera vaporosa amb un final sorprenent.

  L’atractiu de la novel·la és el seu argument polièdric on amor, desamor, amistat i gelosia es veu envoltat per un tel misteriós que sedueix el lector, que queda atrapat des de la primera pàgina per un llenguatge de captivadora prosa poètica. 


  Una novel.la romàntica amb una història apassionant, adreçada a un gran públic.

  Marta Alòs López (Lleida, 1960) és escriptora. Ha publicat més d’una quinzena de llibres, amb èxits tan importants com La mà al melic, El dia que vaig oblidar el meu nom i Cartes a la meva mare. Ha obtingut diversos premis literaris com el Vent de Port del 2000 per Sol d’hivernL’ombra de la Forca, o l’Armand Quintana de Narrativa de Calldetenes 2014 per La llengua de les pedres. Ha estat regidora de la Paeria de Lleida, diputada al Parlament de Catalunya i coordinadora de Cultura de la Diputació de Barcelona. És articulista i tertuliana als principals mitjans de comunicació catalans.