Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Tenim un cor per a tu

More Views

Writer


Tenim un cor per a tu

 • Writer: Gubau Comas, Marta ; Visa Barbosa, Mariona
 • Ilustrator: Trias Gubau, Mariona
 • ISBN: 978-84-1303-144-6
 • 318 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Monografies Nº 109
 • Release date: May 2020
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €20.00
  Hi ha gent que agafa alguna malaltia greu al llarg de la vida. D’altres, n’agafen diverses. Jo les he agafat totes! I és que dec ser de mena egoista... tot per mi! Sóc irresistiblement atractiva per les malalties... He tastat quasi totes les seccions dels hospitals. Així i tot, penso que sóc afortunada, ho he anat superant. A finals del 2015 tot el meu cos va començar a fallar progressivament i es van anar esgotant les opcions de sobreviure. En aquest llibre explico com vaig poder optar a un trasplantament de cor, i com des d’aleshores puc gaudir d’una nova vida, amb la possibilitat de fer coses a les quals ja havia renunciat.

  L’autora fa participar el lector de tots i cadascun dels moments crucials: diagnòstic, tractament amb quimioteràpia, efectes secundaris, l'espera pel trasplantament de cor, l'operació i la recuperació. 


  Tot el llibre desprèn positivitat, amor, una força indescriptible. 


  Josep Sànchez de Toledo: "Llegir el llibre de la Marta no és llegir tan sols la història de quan el càncer marca el camí d’una criatura al llarg de la vida; és llegir la poesia de la vida, la història i el present de tots els que l’han envoltat, és llegir la lluita per la supervivència." 

  Marta Gubau i Comas, 1974. Gironina i de família nombrosa. Aficionada al cinema, l’art i la música. L'apassiona la dansa i l’scrap. Amant de les emocions i del creixement personal. Mestra especialista en llengües estrangeres. Llicenciada en psicopedagogia. Màster en ingressos hospitalaris. Lluitadora nata i supervivent. Reinventant constantment el present. Somiadora de dia, pensadora de nit. Agraïda a la vida i a les oportunitats. Vivint amb el cor obert.

  Mariona Visa Barbosa (Lleida, 1979). Doctora en Comunicació Social i professora de Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida. És autora de diversos llibres sobre la maternitat i els mitjans de comunicació. Amiga de la Marta des dels divuit anys, ha viscut com un aprenentatge vital, periodístic i literari el regal de poder escriure a quatre mans aquesta autobiografia mèdica.