Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Una assassina massa jove

More Views

Writer

Una assassina massa jove

 • Writer: Guàrdia Rúbies, Maria Dolors
 • ISBN: 978-84-1303-321-1
 • 224 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Proses Nº 132
 • Release date: November 2021
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €17.50
  El novembre de 2010 mor una milionària andorrana, Maria Maestre i Pal. La seva herència és molt cobejada. Hi ha persones que es tornen dolentes i n’hi ha que no poden evitar ser-ho. La protagonista d’aquesta història compleix els dos requisits. Al seu voltant, els altres personatges ficticis lluiten per no ser-ne víctimes. Però la maldat mai té les de perdre i genera uns engranatges difícils d’evitar. Com el poder i com l’ambició. Una assassina massa jove és una història sobre la maldat humana que, al seu voltant, no fa sinó generar-ne més. I fins i tot arrossega una adolescent, un bisbe de la Seu d’Urgell i un de Solsona, un pastor convertit en mestre formatger, un director de The Cloisters de Nova York... I amb tot plegat, la història dels Comtes d’Urgell i d’unes amigues d’un club de lectura.

  Una història on la maldat, intencionadament cruel, injusta i egoista, creix com una bola de neu perpetrant, al seu pas, desgràcia i calamitat. 


  M. Dolors Guàrdia: "Els personatges fictícis són còpies artístiques dels reals. A Una assassina massa jove, n'hi trobareu de tots. I una miqueta de la meva estimada Solsona." 


  Una història que atrapa tant a adolescents com a adults. 

  M. Dolors Guàrdia i Rúbies, solsonina d’adopció, va començar a publicar el 2001 amb Ningú en té la culpa? I van anar seguint: Crónicas de este mundo (2002), Cacics i menestrals (2005), amb Pagès Editors, Ene/amigues (amb el pseudònim Mad Griff, 2005), Diagnóstico invalidez (2006), Senyores solsonines (2008), La vescomtessa dissortada (2015) i Records de mestres (2016).Va participar en el llibre Lleida és femení. Dones per a la història (2009). També ha participat en el recull Tot és possible (2014) del col·lectiu Narradors Centrals i en els reculls Que Déu ens agafi confessats i Dies de roses i vi del col·lectiu Lola Palau. Col·labora setmanalment al Nació Digital i a Regió7 amb el personatge de la Simoneta, la feminista sarcàstica del Solsonès. Podeu trobar-la al seu blog "Paraules des de Solsona".