Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

A la taula del menjador

Más vistas

Autor(es)

A la taula del menjador

 • Autor: Murià, Magalí
 • ISBN: 978-84-1303-303-7
 • 64 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 120 x 170 mm
 • Colección: Monografies Nº 123
 • Fecha de publicación: Septiembre 2021
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  11,00 €
  A la nostra llar i a moltes altres semblants, on els diners no hi sobraven mai, la taula del menjador de vegades servia fins i tot per dormir-hi. Més d’una vegada s’hi havia posat un tou de flassades per tal que s’hi quedés algú que calia allotjar, malgrat la manca de recursos per fer-ho. Suposo que als vells els feia sentir una mica com si encara estiguessin a casa seva, en allà, perquè sovint hi van fer referència i ens deien que passava el mateix a la seva llar catalana. Malgrat l’edat i que sovint semblava que no s’assabentava gaire bé del que es deia, Magalí va copsar esplèndidament el significat d’aquella taula i dels que l’envoltaven. Com si tornéssim a estar reunits, ha deixat anar unes quantes històries, talment com si encara estiguéssim en aquell menjador.

  Amb aquestes pàgines, l'autora rememora l’esperit que dominava en aquella taula a l’hora de dinar, explicant ara coses del mateix tarannà que les d’aquells temps. 


  Magalí és una digna portadora del cognom familiar i de la flama de defensa a ultrança de la catalanitat i amb la seva memòria el llegat familiar podrà continuar viatjant de generació en generació. 

  Magalí Murià va néixer a Guadalajara, Mèxic, en una família de refugiats de la Guerra Civil Espanyola. Va créixer escoltant les històries explicades en aquest llibre. Va passar la seva infància i adolescència entre Guadalajara i Ciutat de Mèxic. Després de llicenciar-se en Relacions Internacionals a El Colegio de México, es va traslladar als Estats Units per estudiar un Màster en Comunicació, formació sobre la qual té un doctorat. Des de llavors, ha treballat al sector governamental, acadèmic i sense ànim de lucre. Actualment, treballa a la Delegació del Govern de Catalunya als Estats Units i Canadà. Viu a Washington DC amb el seu marit, el seu fill i dos gossos.