Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La cuina de la fruita de Lleida

Más vistas

Autor(es)

La cuina de la fruita de Lleida

  • Autor: Varios autores
  • ISBN: 978-84-7935-638-5
  • 112 páginas
  • Tapa rústica con solapas
  • 115 x 260 mm
  • Colección: Catxipanda Nº 2
  • Fecha de publicación: Octubre 1999
  • Disponibilidad: En existencia

    11,00 €
    Incorporar la fruita a la cuina, més enllà de les amanides i les postres, és la darrera i imaginativa contribució lleidatana a l'auge actual de la dieta mediterrània. Aquest llibre recull un total de 85 receptes de plats en què la prestigiosa fruita de l'horta de Lleida assoleix un protagonisme principal, combinada amb una rica varietat d'aliments. Plats innovadors i fantasiosos que il·lustren el bon moment actual de la gastronomia lleidatana, signats per 26 dels més renomenats restaurants de la ciutat, que han participat en les "Sisenes Jornades de la Cuina de la Fruita de Lleida".