Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Com els colors a la nit

Más vistas

Autor(es)

Com els colors a la nit

 • Autor: Camps Mundó, Carles
 • ISBN: 978-84-1303-523-9
 • 202 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Nº 405
 • Fecha de publicación: Febrero 2024
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  18,00 €
  Com els colors a la nit està format d’un seguit de textos en prosa, en general breus, cadascun dels quals és autònom de sentit respecte als altres, encara que tots junts formen una mena de biografia fragmentada i sempre incompleta d’un personatge que no necessàriament és l’autor. La tècnica compositiva és, doncs, la del retaule: diverses “escenes” de moments significats d’una vida, centrada sobretot en el que podríem anomenar “la sensibilitat intel·lectual del protagonista”. El llibre que el lector té ara a les mans no pot ser res més que provisional, perquè queda obert a créixer en el futur.

  Camps Mundó fa un desplegament emotivament reflexiu de tots els detalls, sentiments i referències concretes dels que l'autor habitualment prescindeix en la seva poesia. 


  Qüestions irresolubles com la mort, el pas del temps, l'oblit, el dolor o el desig són abordades amb un to eminentment líric. 


  Carles Camps Mundó és autor d'una reconeguda trajectòria poètica i Com els colors a la nit és un llibre imprescindible per abastar un revers necessari d'una experiència lírica conceptual. 

  Carles Camps Mundó (1948). La seva obra poètica ha rebut els premis Parc Taulí (2006), Carles Riba (2009), Serra d’Or de la Crítica (2014) i l’Octubre de Poesia (2017). L’any 2018, sota el títol La mort i la paraula. Obra poètica (1988-2018), va reunir els catorze poemaris publicats fins aleshores. Posteriorment ha publicat els llibres de poemes Desig de veu, Envellir en la bellesa i L’Instant inexacte. També té publicats alguns llibres de reflexió en què predominen els apunts sobre llenguatge i poesia —La figuració del(s) sentit(s), Memòria de la inquietud—. Té poemes i proses traduïts en diversos idiomes. En destaca una antologia seva publicada al Brasil el 2015. L’última traducció que s’ha fet d’uns poemes seus és a l’occità. Com els colors a la nit, que va ser publicat per primera vegada el 2006, ara es reedita revisat i ampliat.