Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

De l'Aula a la taula

Más vistas

Autor(es)

De l'Aula a la taula

  • Redescobrint el torró i la xocolata a la pedra

  • Autor: Varios autores
  • ISBN: 978-84-1303-020-3
  • 100 páginas
  • Tapa dura
  • 225 x 210 mm
  • Colección: Vària. Cuina Nº 13
  • Fecha de publicación: Septiembre 2018
  • Ver primeras páginas
  • Disponibilidad: En existencia

    18,00 €
    Sota el guiatge de vint-i-vuit dels xefs, cuiners, pastissers i xocolaters de gran prestigi que han passat per l’Aula del Gust, aquest llibre conté receptes amb aquests dos productes que s'han mostrat en l’espai de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, però també altres propostes molt innovadores i sorprenents. Aquest llibre també és un homenatge a totes les persones que durant deu anys han cregut en aquest espai i l’han fet realitat per tal de reunir, a la vila d’Agramunt, els millors exponents del panorama gastronòmic català.


    • Una experiència gastronòmica perquè tothom pugui gaudir del torró d’Agramunt i la xocolata a la pedra durant tot l’any i en formes molt variades i innovadores.

    • En el 10è aniversari de l’Aula, el llibre recull l’essència de tota la feina i tota la passió que s’han bolcat en l’Aula del Gust i en la Fira.

    • Meritxell Bernaus: "Aquest llibre és territori i vol servir per fer més territori".