Tel. +34 973 23 66 11

[email protected]

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La cuina del bacallà

Más vistas

Autor(es)

La cuina del bacallà

  • Cent receptes de bacallà

  • Autor: Cogul i Urrea, Albert
  • ISBN: 978-84-7935-664-4
  • 152 páginas
  • Tapa rústica con solapas
  • 115 x 260 mm
  • Colección: Catxipanda Nº 3
  • Fecha de publicación: Diciembre 2006
  • Disponibilidad: En existencia

    11,00 €
    Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.
    11,00 €