Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La drecera de Caïm

Más vistas

Autor(es)

La drecera de Caïm

 • Autor: Mayans Gómez, Sílvia
 • ISBN: 978-84-1303-327-3
 • 266 páginas
 • Tapa rústica
 • 150 x 240 mm
 • Colección: Lo Marraco Negre Nº 24
 • Fecha de publicación: Diciembre 2021
 • XXX Premi Ferran Canyameres de Novel·la 2021
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  18,00 €
  Corre l’any 1978. Mentre a Espanya es redacta la nova Constitució, a Vall-de-Roures desapareix l’alemany Franz Brühler, un ecologista solitari que mira de fer-se un lloc en aquest entorn rural. L’Elíades Bel aparca la feina de fotògraf durant uns dies per seguir el rastre del desaparegut i escriure un reportatge que provoqui sensació. La investigació, però, fa un gir de cent vuitanta graus quan apareix una fossa comuna a pocs quilòmetres del poble. Estan relacionats els dos fets? Què havia anat a fer el Franz Brühler a la comarca, realment? Per què la Guàrdia Civil es vol desentendre de les investigacions? En una terra de cruïlla entre Tarragona, Terol i Castelló, on la modernitat es resisteix a arribar i els costums i les rancúnies es transmeten de pares a fills, la Sílvia Mayans aborda un cas de desaparicions i crims durant el qual descobrirem que la pell de la història és molt fina i com són de recents les ferides provocades per una guerra que va tenir lloc quaranta anys enrere.

  Una història ambientada a les comarques de la Terra Alta i el Matarranya. L’acció transcórre el 1978 quan, quaranta anys després, les ferides de la guerra civil encara no estan tancades. 


  Sílvia Mayans és una de les escriptores més reconegudes de novel·la negra del país, tant pel que fa a la seva creativitat en les històries com en el llenguatge emprat. 


  L'autora parteix d’una mirada reflexiva per centrar els seus textos en els personatges i les seves circumstàncies, investigant en els orígens i les arrels, plasmant el pas inexorable del temps que canvia els paisatges i les persones. 

  Sílvia Mayans (Barcelona,1969). De formació tècnica descobreix la seva vocació literària després d’uns anys vivint al Marroc. El 2012, instal·lada ja a Arnes (Terra Alta), queda finalista del premi Ferran Canyameres de novel·la de misteri 2012 amb Cap llàgrima sobre la tomba. Així comença la saga protagonitzada per l’Elíades Bel i que continuarà amb Cendra. Ha publicat també el poemari ÀNIMAlari i ha col·laborat en els reculls de relats, Shazam i altres narracions, Barcelona, viatge a la perifèria criminal, Assassins de l’Ebre i Croquis d’un nu pintoresc i altres narracions. És coordinadora del club de lectura de narrativa de la Biblioteca de Gandesa i publica apunts de lectures al blog A recer d’un baobab http://silviamaians.blogspot.com.es