Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La nosa

Más vistas

Autor(es)

La nosa

 • Autor: Sanjuan Oriol, Montse
 • ISBN: 978-84-1303-530-7
 • 320 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Nº 406
 • Fecha de publicación: Febrero 2024
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  21,00 €
  La Júlia Prat viu tranquil·la en companyia de la seua família fins que una visita desgavella tots els seus plans de futur. A partir d’aleshores, la noia esdevé una nosa. Els seus desigs i anhels són esborrats i els seus drets arrabassats sense que pugui rebel·lars’hi. Com si no fos ningú. Com si no fos igual que els altres. Malgrat els entrebancs que l’assetgen, de vegades insuperables, la Júlia intentarà trobar el seu camí.

  La nosa és la història de la Júlia, però també la d’una època que va condemnar a l’anorreació a determinades persones tornant-les literalment invisibles. Montse Sanjuan, creadora del personatge de la sergent Anna Grimm, torna ara a la llarga postguerra i proposa una novel·la delicada i ben travada sobre la injustícia i la capacitat de supervivència. Una història crua però plena d’emoció i sensibilitat.

  L’autora, reprèn el camí de la novel·la realista que encetava amb Dues dones oferint-nos la colpidora història d’una dona que va ser víctima del desarrelament i l’exclusió social.


  Aquesta és una narració que posa sobre la taula a través de la protagonista de la història temes de rabiosa actualitat; el menysteniment vers tot allò que és diferent i el sentiment d’estranyesa que això provoca en aquells que el pateixen; el maltratament a les dones o el tema de l’adopció i la traumática recerca dels orígens a la que es veuen abocades les persones que han estat separades dels pares biològics.

  Montse Sanjuan Oriol, (1956) és Llicenciada en Ciències de la Informació (UAB) i en Filologia Hispànica (UNED). L’any 2014 publica la primera novel·la de la sèrie Anna Grimm, La sergent Anna Grimm, que seguiran els llibres El misteri del bressol buit (2015), Anna Grimm, memòria mortal (2018) i Anna Grimm. Xarxes criminals (2022), guanyadora del VI Premi Britt, com a millor novel·la policíaca en català 2022. A finals de 2016 apareix la traducció al castellà de la primera novel·la, Anna Grimm, investigadora criminal. L’any 2020 dona a conèixer Dues dones, una novel·la realista que va rebre el Premi Llibreria Caselles 2021. Ha participat en els reculls de contes La cervesa de la Highsmith (2021) i Un gintònic amb Na Lònia Guiu (2023), entre altres antologies. Des del 2016, forma part de la coordinació del festival de novel·la negra de Lleida “El Segre de Negre”, que organitza Pagès Editors.