Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Assassinat al Consell Polític

More Views

Writer

Assassinat al Consell Polític

 • Writer: Juvillà Ballester, Pau
 • ISBN: 978-84-1303-230-6
 • 176 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Release date: January 2021
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €15.50
  El resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya col·loquen la Candidatura d’Unitat Popular davant d’una oferta ferma d’entrar al govern de la Generalitat. El debat intern que la formació obre per decidir si pren aquesta responsabilitat s’interromp abruptament amb l’assassinat de l’alcaldessa de Solsona. Mentre els moviments polítics prenen velocitat, la investigació traurà a la llum secrets inconfessables i conspiracions endemoniades. I al centre de tot plegat, un periodista menorquí arrelat a Lleida fa mans i mànigues per treure’n l’aigua clara i sortir-ne, com a mínim, sencer.

  Després d’haver-se estrenat en el gènere negre amb Primàries de sang, Pau Juvillà continua explorant en aquesta novel·la la part més fosca i corrupta dels partits polítics catalans. 


  L’autor situa l’acció a cavall entre Solsona, Lleida i Barcelona i descriu d’una manera força precisa el funcionament intern de la Candidatura d’Unitat Popular, de la qual ha estat regidor i candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya. 


  Pau Juvillà Ballester (Lleida, 1973) és tècnic en medi ambient, camp en el qual treballa des de fa mes de vint anys. Es una persona compromesa amb els moviments socials i solidaris, com de la insubmissió, per la qual fou jutjat. Ha estat delegat sindical de la CGT, membre del seu secretariat permanent, regidor de la Crida per Lleida – CUP i actualment és membre del secretariat nacional de la CUP. Interessat per la història del moviment obrer i de l’independentisme. Es coautor dels llibres EPOCA, l’exèrcit a l’ombra (2010) amb Ferran Dalamu, EL PSUC a les Terres de Lleida (1936-1986) (2014) amb Antonieta Jarne i de la novel·la negra Primàries de Sang (2019) amb David Marín. Orgullós pare d’una nena i un nen. Aquest es el seu primer llibre en solitari.