Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Cent amanides i entrants freds

More Views

Writer

Cent amanides i entrants freds

  • Writer: Pallarés Oliva, Joan
  • ISBN: 978-84-9779-384-1
  • 144 pages
  • Rustic cover with flaps
  • 115 x 260 mm
  • Collection: Catxipanda Nº 18
  • Release date: January 2011
  • Availability: In stock

    €11.00
    El llibre conté un centenar de receptes per a ser servides a temperatura ambient, que van de les composicions més senzilles i a l'abast de qualsevol aficionat a plats molt elaborats, sempre ressaltant els sabors primigenis dels productes naturals. Joan Pallarés és el cuiner i propietari del prestigiós Hotel Can Boix de Peramola, que ha esdevingut una cita ineludible per als gourmets. Basculant entre tradició i modernitat, la cuina de Pallarés poua en les arrels i es projecta cap al futur amb fórmules imaginatives, adaptades als paladars actuals. És autor d'un altre llibre de receptes: En el seu millor moment (2005).