Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Despertar la consciència a través del cos a la infància

More Views

Writer


Despertar la consciència a través del cos a la infància

 • Primers passos per cultivar l'atenció, la relaxació i la consciència d'un mateix

 • Writer: Martí Gich, Aloka ; Sala Cervós, Joan
 • ISBN: 978-84-1303-482-9
 • 248 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 170 x 240 mm
 • Collection: Monografies Nº 135
 • Release date: September 2023
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €25.00
  Què hauria passat si a una edat molt primerenca se’ns hagués iniciat en l’abecé de la vida: les habilitats fonamentals que un necessita per conèixer-se millor i per gestionar-se de manera més eficaç? Això és justament del que tracta aquest llibre. Despertar la consciència a través del cos – ATB acompanya els nens en el creixement des de dins cap a fora d’una manera divertida i creativa. L’ATB ofereix un espai segur per a cultivar, a través de les sensacions físiques, un contacte íntim i no conceptualitzat amb la part més central d’un mateix. Aquest llibre és una eina molt útil tant per a docents, pares i professionals que treballin amb nens i nenes de 3 a 11 anys.

  De manera clara, senzilla i fàcil d'aplicar, s'exposen les bases del treball i els principis bàsics de com aplicar-lo, així com una gran varietat d'activitats amenes i divertides de provada efectivitat. 


  Tot i que les activitats es descriuen com es presenten a l'escola infantil, totes elles són aplicables a l'escola primària, ajustant la manera de presentar-les a l'edat amb la qual es treballa. 


  Durant més de trenta anys els autors han anat desenvolupant i perfeccionant els exercicis i activitats d'ATB. 

  Aloka Martí va néixer el 1951. Quan tenia vint anys, es va traslladar a viure a l’Ashram de Sri Aurobindo, Índia, i el 1991 es va instal·lar a Auroville. El 1992, amb Joan Sala, van crear i implementar el programa Awareness Through the Body (ATB) i des de llavors ha participat activament en el desenvolupament de l’educació integral a les escoles d’Auroville. Des del 1974 fins al 2005 ha practicat i ensenyat la dansa contemporània i les tècniques d’improvisació de Rolf Gelewski per a adults i nens. També el 1974 inicia l’estudi i la pràctica hatha ioga, taitxí i teràpies de respiració. És terapeuta de watsu.

  Joan Sala va néixer el 1963 i es va instal·lar a Auroville el 1991. Des del 1992 fins a l’actualitat, ha treballat a les escoles d’Auroville desenvolupant i implementant el programa ATB conjuntament amb Aloka Martí. Tots aquests anys ha participat activament en el desenvolupament de l’educació integral a les escoles d’Auroville. Des del 1989 treballa en el camp de les teràpies manuals i el treball corporal. El seu treball corporal es basa en la tradició somàtica de l’aikido, taoisme, M. Alexander, M. Feldenkrais, T. Hanna Somatics i Living Somatics, i en les tècniques xiatsu, sotai, samalin, pulsing, pranic healing, biodynamic craniosacral i strain conterstrain.