Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Després de la nit arriba l'alba

More Views

Writer

Després de la nit arriba l'alba

 • Writer: Jordana Vidal, Jordi
 • ISBN: 978-84-1303-292-4
 • 200 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Lo Marraco Negre Nº 22
 • Release date: July 2021
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €16.00
  Al final de maig del 1944 un industrial tèxtil de Terrassa, afí a l’enderrocat govern de la Generalitat i la República, es veu obligat a exiliar-se a França, a través d’Andorra, després d’haver contactat amb un passador. El passatger no va arribar al seu destí i mai més no se’n va tornar a saber res. Quaranta-tres anys després, la Laura Viladomat, llicenciada en Història, realitza la tesi doctoral sobre les guerrilles maquis al Pirineu. Per dur-ho a terme sol·licita l’ajuda d’en Francesc, Quico, Orteu, professor d’Història a l’Institut de la Seu d’Urgell i s’instal·la, temporalment, a la ciutat. La monòtona vida d’en Quico experimenta un canvi radical quan ella entra, com un terbolí, a la seva vida. Al cap de poc temps se n’enamora perdudament, si bé, cada dia que passa, és més conscient que li amaga alguna cosa; un recòndit secret del qual no en vol fer partícip ningú. Quan la Laura es veu obligada a compartir-lo, tots dos inicien una desenfrenada recerca en la memòria del passat, que els porta a descobrir que, per més llarga i fosca que sigui la nit, sempre, després, arriba l’alba.

  És una novel·la detectivesca, sentimental i històrica, que s’interessa per la mort del lluitador antifeixista, Ignasi Puigdevall, que pretenia arribar a Andorra amb diners i joies per contribuir a la causa dels maquis.


  Una història per als amants de la novel·la negra i la història. 

  Jordi Jordana va néixer a la Seu d’Urgell l’any 1958. És doctor en veterinària i professor de la UAB des de l’any 1985. Els molts anys d’activitat docent i investigadora el van dur a publicar la seva primera novel·la amb el rerefons dels centres de recerca i universitaris, Índice de impacto (2011). La temàtica del thriller científic va tenir continuïtat amb El equilibrio del miedo (2013) i El peso de la duda (2020), totes tres editades pel Servei de Publicacions de la UAB. Des de l’any 2013 és membre del jurat dels premis de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders, que atorguen l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona. (https://jordijordana.uab.cat).