Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Eines de matar

More Views

Writer

Eines de matar

 • Writer: Torrent Alabau, Josep
 • ISBN: 978-84-1303-406-5
 • 204 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 230 mm
 • Collection: Lo Marraco Negre Nº 33
 • Release date: June 2023
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €17.00
  Les eines de matar ens expliquen en primera persona com van fer-ho. En aquest recull de microcontes l’autor proposa les seves versions criminals de llibres, quadres i contes infantils ben coneguts. Ens passeja per les sales dels jutjats i també per les presons. S’atreveix a fer noves versions de passatges bíblics i també de l’Odissea i la Ilíada. I acaba amb un recull d’anuncis per paraules amb curioses ofertes i demandes. Dues advertències: qualsevol semblança amb la realitat, tristament, és real. Cal llegir-los de mica en mica. Tanta criminalitat de cop pot afectar. Com a mínim, de manera lleu.

  Aquest recull té el valor afegit de ser el primer recull de microcontes negres en català i el segon de tot el món, després del clàssic Crímenes ejemplares que Max Aub va publicar el 1957 . 


  Amb una prosa irònica i sarcàstica plena d’humor negre, Eines de matar trenca algunes costures del gènere negre i s’enfronta a qüestions com la mort, la infantesa, la justícia o l’èpica amb uns relats de format mínim frescos i punyents. 


  L'autor te ja una llarga trajectòria i ha obtingut un gran nombre de premis i reconeixements per les seves obres literàries. 

  Josep Torrent. Ha publicat novel·les infantils, juvenils, medievals i policíaques per adults. En novel·la juvenil destaquen El Príncep de Vilamaniscle i L’estranya desaparició de la Laura, així com el llibre de contes infantils Encara en queden. Ha obtingut els premis Ferran Canyameres de novel·la d’intriga, publicats en aquesta editorial (La mirora mata els dimarts i Detalls culinaris), el Memorial Agustí Vehí de novel·la negra (La sang és més dolça que la mel), l’Armand Quintana de novel·la (La noia que fa vint mesos que és a la presó) i el Ramon Muntaner de novel·la juvenil (De cara a tramuntana, publicada com Abans de la batalla). També els premis de contes Víctor Mora (Fotons apaivagats) i el Montserrat Roig (Tot aplicant la llei). Ha fet el guió de la pel·lícula medieval "1212 l’any de la croada". També treballa el teatre.