Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

El sucre en la història

More Views

Writer

El sucre en la història

  • Alimentació, quotidianitat i economia

  • Writer: Varios autores
  • ISBN: 978-84-9975-426-0
  • 312 pages
  • Rustic cover
  • 170 x 240 mm
  • Collection: Verum et pulchrum Nº 05
  • Release date: January 2014
  • Availability: In stock

    €20.00
    Menàrguens acollí el 1900 una sucrera de remolatxa que immediatament esdevingué la indústria més important de les terres de ponent. Aviat desfermà unes conseqüències socials que, en certa manera, retornaren a la vila el vigor i la puixança de què va gaudir a l'edat mitjana, dins del comtat d'Urgell. La coincidència entre història i sucre ha facilitat que Menàrguens esdevingui a hores d'ara la seu ideal on repassar el recorregut del sucre al llarg de la història. En donen pregona mostra les trobades científiques que el 2011 i el 2012 hi han aplegat destacats investigadors. Els seus textos, aquí reunits, posen en relleu que el sucre en la societat configura una història entreteixida d'alimentació, quotidianitat i economia.

    Other suggestions

    Customer Reviews

    Write Your Own Review

    You're reviewing: El sucre en la història

    How do you rate this product? *

    Evaluation: 0/5
    Vote: