Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Ens mou la llum

More Views

Writer

Ens mou la llum

 • Writer: Duarte i Montserrat, Carles
 • Ilustrator: Hervás Amezcua, Antonio
 • ISBN: 978-84-9779-732-0
 • 112 pages
 • 280 x 275 mm
 • Collection: Visió Nº 42
 • Release date: May 2009
 • Availability: In stock

  €30.00
  Ens mou la llum ens convida a mirar, a sentir, a viure. Els gravats del prestigiós artista plàstic Antonio Hervás i els poemes de Carles Duarte conflueixen i s'inspiren mútuament per dur-nos de la mà a recórrer espais concrets, paisatges llunyans, emocions primordials. Un llibre que afirma i que celebra la bellesa, que se'ns fa íntim a les mans, perquè aspira a fer de cada traç, de cada mot un compromís amb la creació, un diàleg perdurable.
  Antonio Hervás Amezcua viu a Gavà (Barcelona) des de 1966. Graduat en Procediments Murals per la Llotja de Barcelona. És llicenciat en Pintura i Gravat per la Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona i professor de Dibuix. La pintura, el gravat, l'escultura i l'obra mural configuren el seu camp de treball, on la figuració i l'abstracció s'imbriquen plasmant un intens univers creatiu. Ha exposat la seva obra tant a Espanya com als Estats Units, Islàndia, Brasil, Finlàndia, Israel o Alemanya. Va realitzar per al Parc Arqueològic Europeu de Reinheim-Bliesbruck l'exposició celta En el espejo de la princesa i per a la Europaïsche Akademie Otzenhausen l'escultura Poder Supremo. L'any 2003 es va crear a Gavà la Fundació Hervás Amezcua, destinada a la difusió de la creació plàstica i literària, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional. Darrerament ha dut a terme al Museu Marítim de les Drassanes de Barcelona l'exposició Sorres X.
  Carles Duarte i Montserrat és autor d'una obra poètica reconeguda (Tríptic hebreu, El somni, El silenci, El centre del temps, Els immortals...), que ha estat àmpliament traduïda, del llibre de narracions Ulls encendrats i de manuals i estudis de lingüística (Gramàtica històrica del català —amb M. Àngels Massip— Llengua i administració...). Ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi, és cavaller de les Arts i les Lletres de la República Francesa i ha obtingut el Premi de la Crítica Serra d'Or de Poesia de l'any 2004 i també els premis de poesia Rosa Leveroni i Vila de Martorell. Va col·laborar amb el professor Joan Coromines entre els anys 1979 i 1989 al seu Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana i va ser secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya (2000-2003). Dirigeix la Fundació Lluís Carulla. Darrerament ha publicat el volum en prosa Als llavis duc una fulla de menta. Retalls de memòria (2008), i els llibres de poesia Maríntim (2008), l'edició bilingüe Los inmortales (2008) i, juntament amb el fotògraf Kim Castells, Pinzellades de llum sobre la Cerdanya (2009).