Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Gràcies per la música!

More Views

Writer

Gràcies per la música!

 • Memòries d'un locutor d'èxit

 • Writer: Diego, Xarli
 • ISBN: 978-84-1303-092-0
 • 274 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Monografies Nº 103
 • Release date: May 2019
 • Availability: In stock

  €20.00
  Aquest llibre està explicat en primera persona per Xarli Diego, el locutor musical de més èxit a la ràdio dels anys 70 i 80. T’apropa vivències amb els artistes més importants d'aquella època. A Miguel Bosé li va entregar un disc d’or al seu “Caspe Street”. Mecano van ser la nineta dels seus ulls. El 23F el va enganxar entrevistant Pecos. Coneixeràs què se sent tenint a prop a Roger Hodgson de Supertramp, Eddy Grant o Cindy Lauper. O quan va viatjar a Londres per estar amb Dire Straits. Sabràs més coses de Boney M, Bonnie Tyler, Claudio Baglioni, Albano i Romina Power i un univers imparable d’artistes. Com Albert Hammond, Luis Miguel o Jeanette. T’explicarà com va descobrir a Roma la nena de 9 anys Nikka Costa i el seu “On my own”. O com li van presentar a Sergio Dalma quan aquest era molt jovenet. O et parlarà del quartet The Manhattan Transfer o de l’elegant Robert Palmer. De Chris de Burg i el seu “Lady in red”. De la trobada amb Patrick Hernández i “Born to be alive”. L’especial relació amb Pino D’Angiò, l’italià de “Ma quale idea”. Si t’agrada la música d’aquells anys, gaudiràs intensament de confessions, valoracions, complicitats... Aquest és un llibre tremendament personal, per això t’agradarà. Per recordar intensament.

  Pels estudis de Xarli Diego van passar-hi grups com Dire Straits, Buggles i Mecano, i cantants com Joan Manuel Serrat, Boby Farell o Jeanette. 


  Gràcies per la música! és un llibre que recull l’efervescència musical que va acompanyar l’arribada de la democràcia. 


   

  Xarli Diego (Terrassa,1956) va estudiar Ciències de la Informació a la UAB. A finals de 1979 va començar a presentar i dirigir el llegendari programa musical “Caspe Street” de Ràdio Barcelona (Cadena SER). Prèviament, Xarli Diego es va anar fent professional bàsicament a Olot, Vic i sobretot a Manresa. En una altra etapa va presentar i dirigir un magazine generalista d’èxit “Por mí que no quede” a Antena 3 Ràdio Catalunya (1993). Va col·laborar amb la revista El Gran Musical, La Guia del Ocio o el diari Regió 7. Va ser també guionista del venerat programa d’humor “Ahí te quiero ver”, de TVE, presentat per Rosa Maria Sardà, o assessorar l’exitós “No passa res” de La Trinca a TV3. Va ser el presentador dels sortejos de la Lotto 6/49 durant 3 anys a TV3 i també presentador del “Joc del Segle” ( 1991-1993) , el seu moment més àlgid de popularitat juntament amb “Caspe Street”. Després va dirigir dues companyies discogràfiques. I va encetar la seva etapa més executiva: va ser nomenat director general de Comunicació del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, va crear el seu propi gabinet de Comunicació: Xarli Diego Comunicació (1997) des d’on exerceix com a cap de premsa de Tricicle, entre d’altres tasques. Xarli Diego també ha estat professor convidat a diferents màsters de Comunicació.