Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity

More Views

Writer

La ciutat dels nens i les nenes. Llunicity

 • Writer: Villacampa Viñes, Jordi
 • ISBN: 978-84-1303-166-8
 • 72 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 140 x 200 mm
 • Collection: Narrativa Nº 99
 • Release date: February 2020
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €12.00
  Llunicity és la ciutat dels nens i les nenes. És l'indret on van a parar aquells infants que, com la Laura, han hagut de deixar la Terra. A la Lluna, ells han refet la seva vida i han trobat nous amics amb qui passar-ho bé. Des de Llunicity, cada dia observen la Terra i recorden tots i cadascun dels seus éssers estimats.

  La ciutat dels nens i les nenes és la segona part de La nena que volia ser la lluna, l'opera prima de Jordi Villacampa Viñes, que ja s'ha convertit en un llibre de referència per aquelles famílies que volen treballar la pèrdua entre els més petits.

  És la segona part del llibre La nena que volia ser la lluna, un èxit de vendes des del primer dia. 


  El llibre aborda el tema de la mort dels infants i és una eina educativa per treballar-ho a casa i a l’escola. 


  L’autor també és actor i, a les presentacions, acompanya el llibre amb un espectacle. 

  Jordi Villacampa Viñes (Lleida, 1983). Actor, comunicador i distribuïdor d’espectacles, sempre ha combinat les arts escèniques i la comunicació. En l’àmbit del teatre va començar la seva formació a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i, posteriorment, s’ha format en escoles com Eòlia, Teatro del Norte, Moveo i Frank Stein Studio. Actualment treballa com a actor, fa teatre, anuncis, videoclips, curtmetratges i sèries web. A més, és professor i tallerista. En la vessant de comunicació va presentar el programa infantil de televisió Club Banyetes a Lleida TV, va dirigir el documental Sostres (Televisió de Catalunya) i ha treballat a les emissores de ràdio RAC1, OnaFM i altres canals locals. Participa en la coordinació del festival Som Cinema i també s’ha implicat en la de festivals i mostres de cinema i teatre com Animac, la Mostra de cinema llatinoamericà, la Fira de Titelles de Lleida i el Fringe Dublin Theatre Festival.