Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La cuina del bacallà

More Views

Writer

La cuina del bacallà

  • Cent receptes de bacallà

  • Writer: Cogul i Urrea, Albert
  • ISBN: 978-84-7935-664-4
  • 152 pages
  • Rustic cover with flaps
  • 115 x 260 mm
  • Collection: Catxipanda Nº 3
  • Release date: December 2006
  • Availability: In stock

    €11.00
    Cuinar bacallà recull una selecció d'un centenar de receptes de les més de cinc-centes que ha treballat l'autor. Algunes són clàssiques i tradicionals o fins ideades de cap i de nou, adaptades als gustos moderns. El receptari abasta des d'una aparentment -només aparentment- senzilla esqueixada, fins a les complexitats d'un pil-pil a l'oliva negra o un carpaccio, sense oblidar els típics bacallans a la catalana o a la biscaïna. Els amants, cada dia més nombrosos, d'aquest peix salat i premsat i els aficionats a la bona cuina en general trobaran en aquestes pàgines motius suficients d'inspiració i delit.
    €11.00