Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

La mare del temps

More Views

Writer

La mare del temps

 • Writer: Serrahima Arbestain, Ignasi
 • ISBN: 978-84-1303-077-7
 • 360 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: Lo Marraco Nº 350
 • Release date: May 2019
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €21.00
  La mare del temps conta la història d’en Siscu, un nen a qui la mare se li suïcida quan ell té només sis anys i és adoptat pels seus extravagants oncles. Conviurà i creixerà amb un escriptor d’èxit mitjà, una tia malalta, una cosina massa inquieta i tota una rècula de personatges excèntrics entre els que hi haurà un poeta anglès, una infermera búlgara, l’ànec Mozzarella i un parell de iaies entranyables. És una història de creixement, d’afirmació de la pròpia identitat, de renaixements, de recerca d’una figura maternal, la mare d’aquell temps que se’ns escapa. Però en Siscu no sap que el destí l’encamina cap a una vetlla de Nadal en què totes les circumstàncies de la seva vida semblen convergir de la manera més desgraciada. Descobrirà que, al cap i a la fi, “la vida la vivim sols”...

  A partir de la història d'una saga, és una novel·la familiar i de superació, catàrtica, i de personatges, vorejant “l’autoajuda”. 


  Ignasi Serrahima: "A vegades la vida la construim a partir d'accidents que ens porten a un camí que no és el que havíem imaginat, però que hem de tirar aendavant". 


  Sandra Bruna, agent literària: "Els personatges son carismàtics i atractius, la seva manera d’escriure atrapa […] pel seu estil directe i precís". 

  Executiu de banca fins al 2014, amb una trajectòria professional que el va dur des dels Estats Units i Londres fins a Madrid, l’Ignasi Serrahima no ha abandonat mai la seva vocació d’escriptor, convençut que només la literatura pot satisfer-lo plenament. Ha publicat la novel·la Onesimus l’any 2012, és guanyador d’un accèssit del Premi Cerqueda Escaler de Novel·la Curta (2015) i guanyador del Premi de Novel·la Fiter i Rossell atorgat pel Ministeri de Cultura d’Andorra (2018). Nascut a Barcelona una nit d’estiu de 1969, l’Ignasi està casat i és pare de quatre fills. Actualment viu a Madrid.