Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Una gossa en un descampat

More Views

Writer


Una gossa en un descampat

 • Writer: Cedó Castillo, Clàudia ; Moreno Lastra, Fernando "Nono"
 • Ilustrator: Moreno Lastra, Fernando "Nono"
 • ISBN: 978-84-1303-416-4
 • 124 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 170 x 240 mm
 • Collection: Doble Tinta Nº 04
 • Release date: January 2023
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €18.00
  Cartografia d'un dels moments més complexos que pot passar una persona gestant: la mort perinatal. El viatge de la Júlia, les seves pors, els dubtes o la seva alegria –perquè també n’hi ha, d'alegria, en els temps foscos– esdevenen un mapa necessari. Necessari tant per qui el fullegi el còmic per primera vegada, per qui va a veure l’obra al teatre o per qui té un descampat propi, potser encara per digerir. Un exercici imprescindible de visibilització de la mort perinatal. La posa al centre i n'ofereix una narrativa que ens parla de la vida parlant de la mort. Obre el llibre i, si tens por, no pateixis; agafa't de la mà de la Júlia i deixa't portar. Descobriràs que "hi ha bellesa en els descampats, però has de mirar de prop, per veure-la." Carla Rovira, dramaturga

  Llibre editat amb l'ajuda de:   Amb una mirada poètica i també plena d’humor, l'obra aborda un dels temes tabú de la nostra societat: la mort perinatal. 


  Una gossa en un descampat és l’adaptació a la novel·la gràfica de l’espectacle teatral del mateix nom, escrit per Clàudia Cedó i dirigit per Sergi Belbel a la Sala Beckett de Barcelona. 


  L’obra de teatre va ser un èxit de públic i crítica i va ser guardonada amb els Premis de la Crítica, els Premis Butaca i el Premi Núvol Apuntador. 

  Fernando "Nono" Moreno (Oviedo, 1981) és enginyer, dissenyador industrial i nerd certificat. Tot i que aquest és el seu primer llibre publicat, ha dedicat tota la seva vida al còmic, ja sigui llegint-ne o dibuixant-ne. Ha treballat com a il·lustrador, fotògraf i dissenyador gràfic durant més de 20 anys. Ha realitzat identitats gràfiques per diferents empreses i entitats públiques, books fotogràfics per a models, el còmic Reflejos i nombrosos tallers i formacions relacionades amb el dibuix i la il·lustració, incloent quatre anys com a professor de dibuix tècnic al Master de Fachadas Ligeras de la UPV.

  Clàudia Cedó (Banyoles, 1983) és dramaturga, directora de teatre i psicòloga. Coordina Escenaris Especials, projecte dedicat al teatre amb persones en risc d’exclusió social. El seu text Una gossa en un descampat va ser dirigit el 2018 per Sergi Belbel i va ser guardonat amb els Premis de la Crítica al millor espectacle, millor text i millor actriu, amb el Premis Butaca al millor muntatge de petit format, millor text teatral i millor direcció, i amb el Premi Núvol Apuntador a la millor dramatúrgia. El 2021 estrenà l’adaptació de l’obra Canto jo i la muntanya balla, d’Irene Solà, dirigida per Guillem Albà i Gerard Arqué, i l’espectacle Mare de sucre, escrita i dirigida per ella mateixa. També ha dirigit i escrit els espectacles Tortugues: la desacceleració de les partícules –Premi Butaca al Millor text 2015–, L’home sense veu, Et planto, i Ciegos, els dos darrers textos guanyadors del Torneo Dramatúrgia Madrid.