Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Alimentació i gastronomia a l'Alt Urgell

Más vistas

Autor(es)

Alimentació i gastronomia a l'Alt Urgell

  • Memorial per a un canvi de paradigma

  • Autor: Betriu Blasco, M. Pilar
  • ISBN: 979-13-990527-8-7
  • 392 páginas
  • Tapa rústica con solapas
  • 160 x 240 mm
  • Colección: Grama Nº
  • Fecha de publicación: Octubre 2025
  • Disponibilidad: En existencia

    28,00 €
    Alimentació i gastronomia a l’Alt Urgell és un ampli recull de receptes i, alhora, un estudi de la manera de menjar a la comarca de l’Alt Urgell al llarg dels darrers segles. L’obra és un intent de transmetre informació bàsica actualitzada de diferents aspectes de l’alimentació i la nutrició, on l’autora apunta també reflexions sobre el futur alimentari especialment adreçades a les generacions joves.
    M. Pilar Betriu Blasco (Coll de Nargó, 1952) prové de família restauradora. Va néixer a l’antiga fonda dels seus besavis i es va criar a la cuina. Va estudiar Nutrició i Dietètica Humanes al CESNID, de la Universitat de Barcelona. Ha dedicat la seva vida professional a l’alimentació des de diversos àmbits. Ha exercit la pràctica clínica en dietètica i nutrició en consulta pròpia i en diversos centres mèdics. Ha estat professora de cuina gastronòmica i dietètica i d’higiene alimentària. Ha publicat diversos treballs sobre cuina, alimentació i dietètica. S’ha format en psicopatologia psicodinàmica i pràctica integrada a la consulta dietètica per a tractaments de trastorns alimentaris dins d’equips multidisciplinaris.