Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La centralitat, en joc

Más vistas

Autor(es)

La centralitat, en joc

 • Autor: Vilalta Torres, Marta
 • ISBN: 978-84-9975-955-5
 • 120 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 135 x 210 mm
 • Colección: La Guspira Nº 02
 • Fecha de publicación: Marzo 2018
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  13,00 €
  La centralitat, en joc. Conversa amb cinc veus representatives de partits polítics sobre la recerca de l’hegemonia a Catalunya és el fruit d’un exercici d’aproximació a les interpretacions i estratègies que els diferents actors desenvolupen per situar-se en l’espai polític català. En el marc d’una recomposició i una metamorfosi d’aquest mapa en els últims temps, les veus principals que pugnen per aquest terreny ampli on es forgen les victòries, ens expliquen les seves decisions, les seves anàlisis, les seves valoracions i les seves apostes immediates i de futur. Ferran Pedret (PSC), Marta Rovira (ERC), Artur Mas (PDeCAT), Elisenda Alamany (Catalunya En Comú) i Sonia Sierra (C’s) apunten, cadascú des de la seva òptica, les lectures que fan de la realitat i com treballen per aconseguir l’hegemonia política o per evitar quedar en fora de joc. Aquest llibre busca fer-nos preguntes i donar respostes, agafant distància dels titulars efímers i fent una mirada reflexiva sobre d’on venim, on som i cap a on anem en la reconstrucció del mapa polític català i en la conquesta de la centralitat.

  • El llibre reflexiona sobre els actors polítics que pugnen per aconseguir l’hegemonia del centre ideològica a la política catalana. Parla amb figures tan representatives com Ferran Pedret (PSC), Marta Rovira (ERC), Artur Mas (PDeCAT), Elisenda Alamany (Catalunya En Comú) i Sonia Serra (C’s).

  • L’autora, Marta Vilalta, ha estat diputada al parlament. Actualment és la directora general de juventut d’ERC.

  • L'epíleg és del politòleg Jordi Muñoz.

  Marta Vilalta i Torres (Torregrossa, 1984). Llicenciada en periodisme per la UAB, amb estudis de ciències polítiques per la UOC i en aprenentatge constant a través del Màster en direcció pública de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Ha fet de periodista per aquí i per allà fins que un dia va saltar la barrera per fer de diputada al Parlament per ERC, primer, i de directora general de Joventut, després i fins a l’actualitat. Vinculada als moviments juvenils del país i al teixit local, ara combina la feina amb col·laboracions a mitjans de comunicació, amb la militància política i amb la seva passió en l’àmbit esportiu, el patinatge artístic. Perquè la vida sobre rodes té una altra perspectiva. Tot plegat, amb la voluntat de fer xarxa, de teixir complicitats i de seguir sempre implicada en allò pel qual valgui la pena lluitar. Aquestes pàgines són la seva primera incursió en el terreny narratiu, vinculant els seus dos mons, la política i la comunicació. I sempre, tot, amb un somriure.

  Otras sugerencias