Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Ens mou la llum

Más vistas

Autor(es)

Ens mou la llum

 • Autor: Duarte i Montserrat, Carles
 • Ilustrador/es: Hervás Amezcua, Antonio
 • ISBN: 978-84-9779-732-0
 • 112 páginas
 • 280 x 275 mm
 • Colección: Visió Nº 42
 • Fecha de publicación: Mayo 2009
 • Disponibilidad: En existencia

  30,00 €
  Ens mou la llum ens convida a mirar, a sentir, a viure. Els gravats del prestigiós artista plàstic Antonio Hervás i els poemes de Carles Duarte conflueixen i s'inspiren mútuament per dur-nos de la mà a recórrer espais concrets, paisatges llunyans, emocions primordials. Un llibre que afirma i que celebra la bellesa, que se'ns fa íntim a les mans, perquè aspira a fer de cada traç, de cada mot un compromís amb la creació, un diàleg perdurable.
  Antonio Hervás Amezcua viu a Gavà (Barcelona) des de 1966. Graduat en Procediments Murals per la Llotja de Barcelona. És llicenciat en Pintura i Gravat per la Facultat de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona i professor de Dibuix. La pintura, el gravat, l'escultura i l'obra mural configuren el seu camp de treball, on la figuració i l'abstracció s'imbriquen plasmant un intens univers creatiu. Ha exposat la seva obra tant a Espanya com als Estats Units, Islàndia, Brasil, Finlàndia, Israel o Alemanya. Va realitzar per al Parc Arqueològic Europeu de Reinheim-Bliesbruck l'exposició celta En el espejo de la princesa i per a la Europaïsche Akademie Otzenhausen l'escultura Poder Supremo. L'any 2003 es va crear a Gavà la Fundació Hervás Amezcua, destinada a la difusió de la creació plàstica i literària, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional. Darrerament ha dut a terme al Museu Marítim de les Drassanes de Barcelona l'exposició Sorres X.
  Carles Duarte i Montserrat és autor d'una obra poètica reconeguda (Tríptic hebreu, El somni, El silenci, El centre del temps, Els immortals...), que ha estat àmpliament traduïda, del llibre de narracions Ulls encendrats i de manuals i estudis de lingüística (Gramàtica històrica del català —amb M. Àngels Massip— Llengua i administració...). Ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi, és cavaller de les Arts i les Lletres de la República Francesa i ha obtingut el Premi de la Crítica Serra d'Or de Poesia de l'any 2004 i també els premis de poesia Rosa Leveroni i Vila de Martorell. Va col·laborar amb el professor Joan Coromines entre els anys 1979 i 1989 al seu Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana i va ser secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya (2000-2003). Dirigeix la Fundació Lluís Carulla. Darrerament ha publicat el volum en prosa Als llavis duc una fulla de menta. Retalls de memòria (2008), i els llibres de poesia Maríntim (2008), l'edició bilingüe Los inmortales (2008) i, juntament amb el fotògraf Kim Castells, Pinzellades de llum sobre la Cerdanya (2009).

  Opiniones del cliente

  Escriba su propia opinión

  Está valorando: Ens mou la llum

  ¿Cómo califica a este producto? *

  Valoración: 0/5
  Puntúa: