Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Cuina catalana contemporània

Más vistas

Autor(es)

Cuina catalana contemporània

  • Autor: Rúbies, Joan Antoni
  • ISBN: 978-84-9779-257-8
  • 120 páginas
  • Tapa rústica con solapas
  • 115 x 260 mm
  • Colección: Catxipanda Nº 16
  • Fecha de publicación: Abril 2005
  • Disponibilidad: En existencia

    11,00 €
    Cuina catalana contemporània aplega un conjunt de receptes que traspuen l'estil personal del xef Joan Antoni Rúbies, a cavall entre el classicisme i l'avantguarda, amanides amb tocs mestissos, tan pràctics per al professional de la restauració com per al particular amb inquietuds de superació als fogons de casa.

    Opiniones del cliente

    Escriba su propia opinión

    Está valorando: Cuina catalana contemporània

    ¿Cómo califica a este producto? *

    Valoración: 0/5
    Puntúa: