Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Eutopia

Más vistas

Autor(es)

Eutopia

 • Autor: Prats Canals, Llorenç
 • ISBN: 978-84-1303-468-3
 • 312 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 135 x 210 mm
 • Colección: Ciència-ficció Nº 36
 • Fecha de publicación: Mayo 2023
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  21,00 €
  Eutopia és, com a mínim en una primera lectura, una novel·la futurista sobre l’evolució de la humanitat, a partir dels grans reptes que es viuen en el present amb l’amenaça creixent d’una catàstrofe ecològica i amb la realitat quotidiana i lacerant de la desigualtat social. Contràriament al que és habitual en els nostres dies, no és una novel·la distòpica sinó un cant d’esperança i confiança en l’espècie humana. Seguirem, fins a dates llunyanes, l’atzarosa història del futur de la nostra espècie, en la qual trobarem imbricades les vivències més íntimes i personals del protagonista. Tot plegat fa d’Eutopia una novel·la humanista, positiva i optimista, que convida a batre les ales del cor.

  Llorenç Prats ha estat professor d’Antropologia Social i Cultural i, un cop jubilat, ha bolcat tots els seus coneixements en una novel·la de ciència-ficció. Hi trobarem una reflexió sobre el futur, basada en un coneixement profund sobre el nostre present. 


  Eutopia parla d’algun dels grans temes que més preocupen a dia d’avui: el canvi climàtic i el futur de la humanitat. 


  L’autor ha escrit diversos llibres acadèmics, però aquesta és la seva primera novel·la.

  Llorenç Prats (Sant Feliu de Llobregat, 1950) ha estat professor d’Antropologia de la Universitat de Lleida i de la Universitat de Barcelona durant més de trenta anys. Ha treballat principalment sobre la construcció social i la gestió de la tradició, del patrimoni i del turisme. Ha estat l’introductor a la universitat catalana dels estudis sobre el patrimoni etnològic i l’antropologia del turisme. Ha fet recerca de camp al Pirineu i a d’altres zones de Catalunya. Entre llibres, articles i altres formats ha publicat més de cent títols, entre els quals destaquen El Mite de la tradició popular (Edicions 62, 1988), La Catalunya rància (Editorial Alta Fulla, 1996), Antropología y patrimonio (Edicions Ariel, 1997) i Artificis culturals (Edicions de la Universitat de Barcelona, 2019). Actualment està jubilat i es dedica per complet a exercir com a cuidador. Aquesta és la seva primera incursió en el món de la novel·la.