Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La persecució

Más vistas

Autor(es)

La persecució

 • Autor: Brustenga Etxauri, Joaquim
 • ISBN: 978-84-1303-471-3
 • 96 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 150 x 230 mm
 • Colección: Lo Marraco Negre Nº 34
 • Fecha de publicación: Junio 2023
 • Premi d'Andorra Manuel Cerqueda Escaler de Novel·la Curta, 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  14,00 €
  Un petit grup format per quatre delinqüents es reuneix per preparar l’atracament a una acreditada joieria de molta solera de Barcelona. Han estudiat minuciosament tots els detalls, han previst els possibles contratemps que poden sorgir i s’han conjurat a donar el cop de manera professional, amb discreció i eficàcia. Què pot sortir malament? Doncs el dia del robatori tot es complica de forma inesperada i absurda, i el que havia d’haver estat un senzill atracament es converteix en l’inici d’un malson que portarà a alguns dels membres de la banda a haver de fugir a la desesperada i sense rumb per escapar de l’assetjament de la policia, sempre a punt d’enxampar-los. La persecució establerta farà trontollar la lleialtat entre els lladregots, i posarà a prova les seves habilitats d’inventar-se trucs i estratègies per despistar la recerca policial.

  Escrita amb un estil propi, amb un llenguatge directe, acurat i senzill, sap traslladar el lector al lloc dels fets i transformar-lo en un espectador privilegiat del drama i el suspens. 


  Tant se val que es tracti d’un assassinat macabre o una dolça i tendra escena d’amor, perquè en qualsevol cas, produeix la sensació d’estar-ho vivint. 


  El llibre es recrea en la descripció de detalls que poden ser intranscendents, però que amb la perspectiva de la lectura posen el contrapunt apropiat per adornar una escena i enriquir-la. 


  La persecució és un llibre àgil de lladres i policies, fàcil de llegir, distret i ple de sorpreses. 

  Joaquim Brustenga i Etxauri (1951) és un advocat, escriptor i poeta visual de Santa Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental. Està casat, té tres fills i cinc nets. Des de molt jove va començar a fer poesia visual i n’ha publicat un llibre; apareix en diverses antologies catalanes i estrangeres i ha participat en una quarantena d’exposicions col·lectives per Europa. Com a escriptor, ha publicat dos llibres de contes per a adults, un de poesia satírica i tres novel·les. Ha guanyat diversos premis literaris; col·labora habitualment en la premsa comarcal amb articles d’opinió i el novembre passat va ser escollit “Persona de l’any” a la gala dels Premis Tardor que s’atorguen al seu poble. És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC).