Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

La repressió franquista al Tarragonès

Más vistas

Autor(es)

La repressió franquista al Tarragonès

 • Autor: Recasens Llort, Josep
 • ISBN: 978-84-1303-084-5
 • 376 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 170 x 240 mm
 • Colección: Guimet Nº 231
 • Fecha de publicación: Marzo 2019
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  23,00 €
  La repressió franquista al Tarragonès és el segon volum d’una investigació de Josep Recassens que vol treure a la llum les víctimes de la dictadura franquista. Un cop acabada la guerra civil va començar la repressió i les autoritats franquistes van castigar aquelles persones que no combregaven amb els ideals dels vencedors. L’autor del llibre, Josep Recasens Llort, ha esdevingut un especialista en l’estudi de la repressió franquista. A base de moltes hores de treball a la sala de consulta de l’Arxiu Històric de Tarragona, Recasens ha realitzat un exhaustiu buidatge d’aquesta documentació, la qual cosa li ha permès obtenir una perspectiva global força detallada d’aquesta activitat repressora a bona part de la demarcació tarragonina. Al Tarragonès, ha publicat dos estudis sobre Tarragona ciutat, i ara, les restants poblacions de la comarca del Tarragonès podran conèixer també l’abast de la repressió entre els seus habitants.

  Segon volum d’una investigació de Josep Recasens que vol treure a la llum les víctimes de la dictadura franquista. 


  L’autor relata de manera extensa i minuciosa la repressió franquista a tots i cadascun dels municipis del Tarragonès. 


  Basat en proves documentals rigoroses, verificades i verificables. Destaquen la imparcialitat i l’objectivitat del relat. 

  Josep Recasens i Llort és de la Conca de Barberà i ha dedicat la major part de la seva vida laboral a l’ensenyament. Paral·lelament, ha escrit una vintena de llibres, fruit de la seva tasca d’investigació històrica. En podem destacar els següents: La repressió franquista a la Conca de Barberà (2000), La repressió franquista a la ciutat de Reus (2003), La repressió franquista a la ciutat de Tarragona (2005), El daltabaix a la Conca de Barberà (2010) o La fil·loxera i el seu aspecte social a la Conca de Barberà (2011).