Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Ramona Closa o l'alquímia d'una cuinera

Más vistas

Autor(es)

Ramona Closa o l'alquímia d'una cuinera

  • Aromes del record

  • Autor: Zaccarelli, Antonieta
  • ISBN: 978-84-9779-916-4
  • 180 páginas
  • Tapa rústica con solapas
  • 200 x 200 mm
  • Colección: Vària Cuina Nº 7
  • Fecha de publicación: Marzo 2010
  • Disponibilidad: En existencia

    16,00 €
    Ramona Closa ha estat la mare, la padrina i l'ànima de casa nostra. Nascuda a Torà en 1919, va formar part de la tercera generació de l'Hostal Jaumet, fundat el 1890. La seva trajectòria, marcada per la saga familiar dedicada a donar un bon servei d'acollida i bon menjar, ha estat per a nosaltres un exemple en tots els sentits. La seva dedicació al treball senzill però constant, el seu amor a la tradició familiar i comarcal i el seu bon fer a la cuina, van fer que recuperés al llarg de la seva vida els plats tradicionals de la cuina segarrenca La seva autora ha aconseguit tractar magistralment tots els temes relacionats amb la intensa i extensa tasca que durant desenes d'anys va realitzar l'autèntica responsable de les veritables “aromes” que, metafòricament, bategen el títol d'aquesta obra. Tot amb tot, l'autora, Antonieta Zaccarelli, s'ha referit a bastament a la important aportació feta per la “padrina” (a les terres de Ponent) o àvia a la resta dels Països Catalans de Cal Jaumet de Torà, com ha estat sempre coneguda a la Segarra i pels milers de famílies catalanes, o no, que amb notable assiduïtat hem gaudit dels molt variats plats que l'estimada senyora Ramona oferia als clients de la casa, atesos sempre amb l'amabilitat pròpia de qui, sense cap esforç, pot tractar a tothora amb senzillesa i modèstia exemplars.