Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

No tiene artículos en su carrito de compras.

Subtotal: 0,00 €

Vèncer la por

Más vistas

Autor(es)


Vèncer la por

 • Autor: Abella Pons, Francesc ; Tolsà Badia, Ermengol
 • Ilustrador/es: Tolsà Badia, Ermengol
 • ISBN: 978-84-1303-394-5
 • 64 páginas
 • Tapa rústica con solapas
 • 240 x 170 mm
 • Colección: Visió Nº 89
 • Fecha de publicación: Septiembre 2022
 • Ver primeras páginas
 • Disponibilidad: En existencia

  13,00 €
  Que et diguin que tens el cor fotut i que cal fer-hi una imperiosa i important manipulació no és cap broma i activa tots els circuits personals i familiars d'alarma. Aquesta és la ironia del llibre que teniu a les mans. L'amic Ermengol, en ple calvari de temors, pors, angoixes, incerteses i altres males estones, ha sabut reconvertir les seves íntimes i personals emocions en uns gargots que tenen sentit, ens fan pensar i, fins i tot, activen la nostra i intransferible regió cerebral de l’humor. Qui sap si entomar la realitat d’aquesta genuïna manera de ser i de fer esdevé terapèutica per a l'autor i per als qui contemplem i llegim aquest excel·lent material, que permet que el dolor esdevingui menys dolor i que sapiguem veure la cara amable i divertida de la por, que la té.

  Ermengol ens torna a fer somriure, presentant, un cop més, l’humor com una eina imprescindible per afrontar amb èxit l’aprenentatge de la vida. 


  Basat en l'experiència del propi autor, l'Ermengol, que al 2019 va patir un infart. Ens dibuixa íntimes emocions, pensaments o somiejos narcotitzats, en les difícils hores prèvies a una complexa intervenció i el seu postoperatori. 


  Textos de Juan Flores González, Hernán Casciari, Matías Tolsà Montedoro, Ignasi Casado Zuriguel, Miguela Martínez Orduna, Mercè de Bergua Llop, Francesc Abella Pons, Salvador Miret Fallada, Fernando Worner Diz i Antoni Calvo López. Il·lustracions d'Ermengol. 

  Armengol Tolsà Badia, Ermengol, neix a Canals (Córdoba-Argentina) el 1958. Artista multidisciplinari, ha desenvolupat la seva labor en diferents camps artístics com l’humorisme gràfic, la caricatura, la il·lustració, el dibuix, l’escultura i la poesia visual. També ha editat algunes monografies i ha il·lustrat uns vint llibres. Dirigeix la col·lecció “Historia del Humor Gráfico en América Latina”. Les seves últimes publicacions, que destaquen per l’originalitat temàtica i conceptual, han estat Ermengolarium (1999, Ed. Milenio) i RIP (2005, Ed. Milenio). El seu reconeixement com a artista el duu a guanyar l’any 1993 el prestigiós premi Mingote, que atorga el diari ABC de Madrid.

  Francesc Abella Pons, psicòleg especialista en psicologia clínica. Doctor en Psicologia. Excoordinador de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida. Exprofessor associat de la Facultat de Medicina (UdL) en Bases Biològiques del Comportament i en Drogodependències. En l’actualitat gaudeix dels privilegis de la jubilació.