Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

El cor: motor de vida

More Views

El cor: motor de vida

 • ISBN: 978-84-1303-069-2
 • 216 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 240 mm
 • Collection: L'Expert Nº 38
 • Release date: March 2019
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €18.00
  El cor és com un rellotge que sentim bategar dins nostre. És un òrgan que bombeja sang però també és una metàfora i un símbol. Aquest llibre pretén reflectir la visió d’un cardiòleg sobre la seva professió que, com tots els de la seva generació, ha passat de diagnosticar escoltant, preguntant, mirant, palpant, percutint, auscultant, interpretant l’electricitat generada pel cor en un electrocardiograma i observant la seva ombra en una radiografia de tòrax, a veure’l moure’s en temps real en un ecocardiograma, a valorar la velocitat de la sang amb el Doppler, a reconstruir les seves estructures amb la tomografia computeritzada i la ressonància magnètica, i a explorar el seu interior mitjançant el cateterisme. Tot això és el que ha passat durant les últimes quatre dècades.

  Manual pràctic que servirà als malalts de cor per entendre fàcilment què els passa i com poden millorar la seva situació. 


  El doctor Candell és un dels màxims experts en malalties del cor i ens ofereix la seva experiència en un llibre que barreja filosofia, medicina i autoconeixement. 

  Jaume Candell Riera (Barcelona, 1949) és llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona (1971) i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (1990). Té el títol d’especialista en Medicina Interna, Medicina Intensiva i Aparell Circulatori. Ha realitzat tota la seva carrera professional al Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria ha rebut més de 50 premis i beques, ha publicat 9 llibres, 81 capítols en llibres, 284 articles i ha presentat més de 500 comunicacions en congressos nacionals i internacionals sobre l’especialitat. Ha estat director de 30 cursos anuals de Cardiologia Nuclear i ha participat en més de 300 conferències i taules rodones.