Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

En Joan i els ocells

More Views

Writer


En Joan i els ocells

 • Writer: Delicado Gallego, Federico ; Rodríguez Suárez, Mónica
 • Ilustrator: Delicado Gallego, Federico
 • ISBN: 978-84-1303-399-0
 • 80 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 140 x 200 mm
 • Collection: Nandibú - Nandibú +10 nº10 Nº
 • Release date: August 2022
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €11.95
  En Joan passa l’hivern entre les classes de l’Acadèmia Marqués, les lliçons de dibuix del senyor Civil, i les exigències del seu pare, el senyor Miquel, que té un taller de rellotgeria a prop de la Plaça Reial de Barcelona. El senyor Miquel vol que el seu fill sigui enginyer, però el nen té el cap ple de pardals i d’altres ocells. Aquell estiu, de visita a la seva àvia Josefa a Mallorca, en Joan descobrirà que hi ha altres camins possibles.

  Torna un dels tàndems més potents de la LIJ estatal, format per l’escriptora Mónica Rodríguez i l’il·lustrador Federico Delicado, amb un breu retrat de la infància d’en Joan Miró: la seva vida a Barcelona i el seu primer viatge a Mallorca, ple d’emocions, colors i descobriments fascinants. 


  El llibre tracta la relació entre en Joan i la seva àvia Josefa, que li ensenya que, al contrari del que li diu el seu pare, tenir el cap ple de pardals no és res dolent, i que per deixar volar la seva imaginació primer ha d’aprendre a acceptar-se a si mateix i a la seva vocació d’artista. 


  Un llibre per acceptar-nos tal i com som, i per aprendre a observar el món des d’una mirada artística i poètica. 


  Aquest llibre segueix la línia de Las cosas de Federico: petites històries amb les que pretenem acostar el nostres genis universals als infants perquè tinguin una visió literària de com podien viure la seva infantesa. 

  Mónica Rodríguez va néixer a Oviedo el 1969. Es llicenciada en Ciències Físiques. Durant quinze anys va treballar en un centre d’investigació. Des del 2009 es dedica de ple a la literatura infantil i juvenil. Té publicats més de seixanta llibres i ha rebut nombrosos premis i reconeixements. El 2018 va ser guardonada amb el premi Cervantes Chico de literatura infantil i juvenil a la seva trajectòria, que també ha estat reconeguda amb el premi Maria Elvira Muñiz 2021 de la Feria del Libro de Gijón. El 2022 va guanyar el premi Edebé de literatura infantil i el premi Kiriko atorgat per les llibreries independents de literatura infantil en la categoria de novel·la juvenil.

  Federico Delicado va néixer a Badajoz el 1956. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid. Treballa des del 1977 com a il·lustrador de llibres infantils i juvenils, i, de manera més esporàdica, com a dibuixant de premsa (El País i El Correo de Andalucía). És també autor del text d’alguns dels llibres que il·lustra, pels que ha rebut premis i reconeixements: Segon Premi Ciudad de Alicante 2005, Premio Internacional Compostela d’àlbums il·lustrats (2014), seleccionat a The White Ravens (2015), Llista d’Honor de l’IBBY 2016, i Premio II Muestra del Libro Infantil y Juvenil de Madrid.

  Núria Albesa va néixer a Barcelona el 1991. És graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra. Des del 2014 s’ha dedicat al món del llibre, va ser editora de La Galera i al 2020 va decidir fer un gir i dedicarse a traduir, escriure i il·lustrar llibres infantils i juvenils. Sent una debilitat especial per les històries d’ossos, d’esquirols i de pingüins.