Tel. +34 973 23 66 11

editorial@pageseditors.cat

You have no items in your shopping cart.

Subtotal: €0.00

Endins

More Views

Writer

Endins

 • Writer: R. Gustems, Marta
 • ISBN: 978-84-1303-405-8
 • 152 pages
 • Rustic cover with flaps
 • 150 x 230 mm
 • Collection: Lo Marraco Nº 392
 • Release date: September 2022
 • See first pages
 • Availability: In stock

  €15.00
  “La llum de la lluna il·luminava el lloc, la claror delicada i lúgubre va mostrar-li la Laura adormida dins un niu gegant fet de brocs. La pell que quedava enfora de la camisola refulgia, tota ella brillava, fràgil i preciosa com un ou rus decorat amb or i brillants. Va mirar-se-la o, millor dit, va contemplar-la i, llavors, la va desitjar, desitjar, i gairebé estimar. Va girar-se d’un cop, amb ràbia, va emetre un crit sord per no desvetllar el son de l’ocellet, va mossegar-se el puny i brollà la sang.” Endins és una novel·la breu i intensa sobre les relacions entre els humans i els que no ho són, entre l’art i la barbàrie. També és una història d’amor amb tocs de realisme màgic, una faula obscura i volgudament amoral. Una troballa pels que busquen perdre’s.

  Una novel·la que parla sobre l'amor en totes les seves formes i transformacions. 


  A través de la història de la dona protagonista, l'autora reflexiona sobre l'art, el desig, la violència i el mateix entorn, en com ens afecten i ens canvien. El llibre parla la fragilitat i la imperfecció, les contradiccions, les pèrdues, i com malgrat tot, l'amor –amb totes les seves disfresses– ens sobrevola i no ens deixa mai de sorprendre. 


  L’autora és il·lustradora i ha treballat per nombroses editorials catalanes. 

  Marta R. Gustems (Barcelona, 1976). Escriptora, pintora i il·lustradora, en constant recerca i evolució. Després d’una llarga carrera com a dissenyadora de moda, decideix dedicar-se en exclusiva a la il·lustració i a la pintura. La curiositat cap a les diverses disciplines artístiques i el contacte directe amb el món editorial fa que el seu interès per l’escriptura es multipliqui de manera exponencial. El 2020 escriu el poemari narratiu A boca de fosc. El portal Paper de vidre, dedicat en exclusiva al conte, li publica el seu primer relat en prosa Qui. No en cap altre lloc, coescrita amb el Maiol de Gràcia, surt publicada la primavera del 2022. Aquesta és la seva primera novel·la en solitari.